Messut kokoavat klusterin osaajat koolle Jyväskylään - Finnmateria 2016

09.6.2016 Yritysesittelyt / ProKaivos / Kaupallinen yhteistyö

Jyväskylän Paviljongissa 23.-24.11. järjestettävät FinnMateria 2016 -messut keräävät koolle kattavan joukon kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden ja maarakentamisen alan asiantuntijoita sekä näytteilleasettajina että kävijöinä.

On hyvä muistaa, että kaiken sähköisen viestinnän keskellä mikään ei korvaa kasvokkain kohtaamista, se on paras tapa tehdä vaikutus ja herättää luottamus. Tässä on messujen vahvuus, kaikissa suhdanteissa pohtii myyntipäällikkö Harri Mäkinen Jyväskylän Messut Oy:stä.

Verottaja kannustaa kouluttamaan messuilla

Työnantaja voi saada veroetua, kun käyttää ammattimessuja työntekijöidensä kouluttamiseen. Koulutusvähennys koskee kaikkia elinkeino- tai maataloustoimintaa harjoittavia työnantajia.

Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia.

Ammattimessut ovat erinomainen paikka päivittää työntekijöiden tietoja ja osaamista, tavata oman alan asiantuntijoita, osallistua seminaareihin ja vaikka rekrytoida uusia työntekijöitä. Lisää tietoa veroedusta saa vero.fi -sivuilta.

Finnmateria2

Jo kuudetta kertaa järjestettävät FinnMateria -messut ovat osoitus Suomen kaivosteollisuuden ja metallinjalostuksen elinvoimaisuudesta ja merkityksestä maamme elinkeinoelämässä. Kaivannaisteollisuus sekä siihen liittyvät alihankinta-, kunnossapito- ja palvelutoiminta ovat yksi maamme vetovoimaisimpia teollisuudenaloja.

Lisätietoa:Finnmateria3

Harri Mäkinen
Myyntipäällikkö, näyttelyn johtaja
Puh. 014 334 0053, 050 410 0841

www.finnmateria.fi

 

« Takaisin viestinnän etusivulle

[ssba]
A Picture

Yritysesittelyt

ProKaivos / Kaupallinen yhteistyö

ProKaivos esittelee Suomen kaivannaisalalla toimivia ja sitä palvelevia mielenkiintoisia yrityksiä. ProKaivos kertoo yritysten tarinan sekä esittelee osaajat niiden taustalla. ------------------------------------------------------------------Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yritysesittelystä, ota yhteyttä ProKaivoksen toimitukseen osoitteeseen info@prokaivos.fi