Uusi viestintäosio avattu

21.9.2015 Ylläpito / ProKaivos

ProKaivoksen uusi viestintäosio on avattu. Viestintäosio tarjoaa kaivannaisalaan liittyville toimijoille mahdollisuuden esitellä omaa toimintaansa ja tuotteitaan tai julkaista esimerkiksi mielipidekirjoituksia. Viestintäosion kautta voidaan esitellä myös tieteellisiä julkaisuja tai referoida toimialaan liittyviä opinnäytetöitä. Uudet julkaistut artikkelit näkyvät ProKaivoksen etusivulla, joten ne saavat Suomen kaivannaisalalla laajan näkyvyyden.

Viestintäosio on tarkoitettu kaivos- ja malminetsintäyhtiöille, kone- ja laitevalmistajille, urakoitsijoille, asiantuntijapalveluita tarjoaville yhtiöille, koulutuslaitoksille, kunnille ja kaivannaisalaan liittyville hankkeille sekä myös yksityishenkilöille.

Viestintäosio toimii blogi-tyyppisesti. Kirjoittajat saavat oman kiinteän verkko-osoitteensa, jossa esitetään kirjoittajan profiili ja julkaistujen artikkeleiden historia. Näin ollen uusi osio soveltuu hyvin esimerkiksi kaivannaisalaan liittyvien julkisten kehittämishankkeiden kotisivuksi.

Uuden viestintäosion yhteydessä avataan myös ”Kuukauden yritys” –palsta. Palstan kautta ProKaivos kertoo kuukausittain vaihtuvan yrityksen tarinan ja esittelee sen tuotteita tai palveluita.

Viestintäosio löytyy osoitteesta prokaivos.fi/viestinta

Ota yhteyttä

info@prokaivos.fi

tai

Niilo Valkonen, puh. 045 875 3735

 

« Takaisin viestinnän etusivulle

[ssba]