Palautetta ja parannuksia

25.11.2015 Ylläpito / ProKaivos

Käyttäjäpalaute on ProKaivoksen ylläpidossa ja kehittämisessä tärkeää. Käyttäjäpalautetta saadaan sekä sähköisesti että suullisesti. Esimerkiksi marraskuun alussa järjestetyssä FEM 2015 -konferenssissa meillä oli hyvä mahdollisuus tavata ProKaivoksen lukijoita. FEMissä käytyjen keskustelujen yhteydessä nousi esille sekä parannusehdotuksia että suoranaisia vikoja, jotka vaativat korjaustoimenpiteitä.

Marraskuun aikana ProKaivoksessa on toteutettu muun muassa seuraavat käyttäjiltä saadut parannusehdotukset ja korjauspyynnöt:

Uutisten selaaminen mobiililaitteella on tehty helpommaksi. Nykyään uutiset avautuvat suoraan uutena sivuna, josta takaisin ProKaivokseen pääsee puhelimen takaisin-näppäimellä. Aiemmin uutisten sulkeminen puhelimella oli vaikeaa, sillä uutisen sulkevaa painiketta oli vaikea löytää puhelimen ruudulta.

Uutiset-sivu toimii taas normaalisti ja linkit vievät oikeaan osoitteeseen.

Etusivun mobiilinäkymää on parannettu keskittymällä olennaisimpaan sisältöön.

Suomenkieliset uutiset päivitetään useammin ja englanninkielisiä uutisia (News in English) näytetään enemmän.

Palautetta ja parannusehdotuksia toivotaan jatkossakin. ProKaivoksen ylläpidon tavoittaa joko sivuston palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla suoraan osoitteesta info[at]prokaivos.fi.

« Takaisin viestinnän etusivulle

[ssba]