Työpaikat

Kesätyöntekijöitä Bolidenin malminetsintään

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia malminetsinnän töitä geologian alan opiskelijoille Bolidenin kaivosten ympäristössä Sodankylässä ja Kylylahdella.

Tehtävät

Sodankylässä tehtävät käsittävät sekä alueellisen että kaivoksen läheisyydessä tapahtuvan malminetsinnän toimia. Polvijärvellä voit halutessasi hakeutua joko Kylylahden kaivoksen lähialueen malminetsintätehtäviin tai Outokummun alueelliseen etsintäorganisaatioon, jonka työmaat sijaitsevat pääasiassa Outokummun, Polvijärven, Juukan, Kaavin sekä Juankosken alueilla. Kaivosalueiden läheisyydessä toimit ainakin osittain teollisessa ympäristössä kun taas alueellisen malminetsinnän työt tapahtuvat etupäässä maastossa. Bolidenin malminetsinnässä työtehtäviisi kuuluu mm:

  • Kallioperäkartoitusta
  • Lohkare-etsintää
  • Maaperänäytteenottoa
  • Historiallisen aineiston läpikäyntiä ja digitointia
  • Timanttikairausten valvontaa ja tulosten raportointia
  • Avustamista geofysikaalisissa maastomittauksissa

Työpaikkojen lukumäärä 

Sodankylän malminetsinnässä on avoinna 1 kesätyöpaikka. Outokummun alueen ja Kylylahden kaivoksen lähialueen malminetsintään valitaan yhteensä 2 hakijaa.

Koulutus ja vaatimukset 

Kesätyön kesto on 3–4 kuukautta touko-/kesäkuusta alkaen. Edellytämme hakijoilta soveltuvia geologian opintoja, vähintään 18-vuoden ikää ja B-ajokorttia. Yhtiö tarjoaa kesätyöntekijöille majoituksen.

Lisätietoja

Lisätietoja kesätyöhakuun liittyen antaa:

Sodankylän malminetsintä – Tommi Lehtilä, tommi.lehtila@boliden.com

Kylylahden kaivoksen lähialueen malminetsintä – Teemu Törmälehto, teemu.tormalehto@boliden.com

Outokummun alueellinen malminetsintä – Max Forsman, max.forsman@boliden.com

Hakemukset

Mikäli hakemuksesi kohdistuu tiettyyn tehtävään/sijoituspaikkaan, pyydämme ilmoittamaan sen selvästi hakemuksen yhteydessä. Voit täyttää ja lähettää hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa http://www.boliden.com/fi/urabolidenissa/ viimeistään 25.2.2018.

 

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Boliden FinnEx on Bolidenin Suomen malminetsinnästä vastaava yhtiö, jolla on toimipaikat sekä Sodankylässä Kevitsan kaivoksella, että Polvijärvellä Kylylahden kaivoksen yhteydessä. Yhtiö työllistää täysipäiväisesti reilut 20 malminetsinnän ammattilaista geologeista geofyysikoihin ja teknikoihin.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden FinnEx Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos, Sodankylä / Kylylahden kaivos, Polvijärvi

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 1.2.2018

Haku päättyy: 25.2.2018 klo 23:55

Työ alkaa: 1.5.2018

Kategoria: Lapin lääni