Työpaikat

Boliden Kylylahden kesätyöpaikat

Boliden Kylylahden rikastamolla Luikonlahdella on avoimena kesätyöpaikkoja tuotannossa, kunnossapidossa, laboratoriossa sekä metallurgin tehtävissä. Myös talousosastomme hakee kesätyötekijää, jonka työpaikka sijaitsee Kylylahden kaivoksella Polvijärvellä.

Tuotannossa toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka työt koostuvat monipuolisista prosessivalvontaan ja käyttäjäkunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävä on itsenäinen ja antaa erinomaiset mahdollisuudet omaksua monimetallimalmien rikastusprosessit haasteineen käytännönläheisellä tavalla. Työ on kolmivuorotyötä.

Kunnossapidon tehtävät koostuvat mekaanisen kunnossapidon, sähkö- ja automaatiokunnossapidon sekä varaston tehtävistä. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa prosessilaitteiden häiriötön toiminta. Kunnossapidon kesätyöntekijätehtävät koostuvat ennakkohuolto- ja vikatilausten toteuttamisesta sekä erilaisten projektien käyttöönotoista vanhemman asentajan parina.

Luikonlahden rikastamon laboratoriossa työskentelee neljä henkilöä tuotannon, kaivoksen ja ympäristön näytteiden parissa. Haemme yhtä kesätyöntekijää laboratorioon analyysitehtäviin ja toimintaa ylläpitäviin tehtäviin, sekä yhtä näytteiden esikäsittelyyn.

Luikonlahden rikastamon kesämetallurgina osallistut prosessitehokkuuden mittaamiseen, seurantaan sekä kehittämiseen yhdessä tuotantohenkilöstön kanssa. Pääset myös tutustumaan ja osallistumaan rikastamon taselaskentaan ja prosessianalysaattoreiden toimintaan, ylläpitoon sekä kalibrointiin.

Talousosaston kesätyöntekijänä työskentelet Kylylahden kaivoksella Polvijärvellä. Päätehtäväsi on ostoreskontran hoito (laskujen reititys, kirjaus sekä maksatus) sekä kirjanpito, jonka lisäksi osallistut myös muihin monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

Lisätietoja tehtävistä ja yhteyshenkilöt löytyvät nettisivuiltamme.

Koulutus ja vaatimukset

Arvostamme alan opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta. Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–5 kuukautta toukokuun alussa elokuun loppuun saakka. Kesätyö on tehtävästä riippuen joko päivä- tai vuorotyötä.

Hakemukset

Kesätyöpaikat ovat avoinna nettisivuillamme. Täytä hakemus ja liitä mukaan mahdollinen ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ viimeistään 28.2.2018.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 500 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Boliden Kylylahti on osa Bolidenin konsernia. Maanalainen kaivoksemme sijaitsee Polvijärvellä ja rikastamomme Luikonlahdella. Malminlouhintamme on n 700 000 tonnia vuodessa ja päätuotteemme kupari-kultarikaste. Boliden Kylylahti työllistää n.220 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

 

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kylylahti

Toimipaikka: Luikonlahden rikastamo

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 25.1.2018

Haku päättyy: 28.2.2018 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Itä-Suomen lääni