Työpaikat

Kesätöihin Kittilän kaivokselle!

Agnico Eagle Finland Oy hakee innokkaita kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin touko-syyskuuksi 2018. Työt liittyvät malminetsintään, kaivokseen, kaivossuunnitteluun, geologiaan, metallurgiaan, prosessi­tekniikkaan, kunnossapitoon, ympäristönsuojeluun, turvallisuuteen, laboratorioon, logistiikkaan, varastoon ja hallintoon. Myös opintoihin liittyvät harjoittelu- ja päättötyöt ovat mahdollisia.

Kerro hakemuksessasi, missä oppilaitoksessa opiskelet, missä vaiheessa opintosi ovat ja millaista työtä haet. Myös mahdollisesta asunnontarpeesta on hyvä ilmoittaa. Työtehtävien palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työehto­sopimusten mukaan.

Lisätietoja kesätöistä voit pyytää osoitteesta hrfinland@agnicoeagle.com. Tarkemmat kuvaukset haettavista paikoista on myös verkkosivuillamme.

Lähetä hakemuksesi 25.2.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com.

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivoksen elinikä ulottuu nykyisillä malmivaroilla ja tuotantomäärillä vuoteen 2034 saakka.

 

 

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland Oy

Toimipaikka: Kittilän kaivos

Kotisivut: www.agnicoeagle.fi

Ilmoitus jatetty: 24.1.2018

Haku päättyy: 25.2.2018 klo

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni