Tekmanni Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: PL 1600, Kuopio, 70501, Finland

Puhelin: 02071 53184

http://www.tekmanni.fi/

Sähköposti: rauno.ulmanen@tekmanni.fi

Maakunta: Pohjois-Savo


Y-tunnus: 0696662-3

Liikevaihtoluokka: 20 000 000 + €


Toimialat:
LVISAK-urakointi


Kuvaus:
Talotekniikka:

Vastuuta tekniikasta, huolenpitoa olosuhteista

Meillä on talotekniikan kokonaistoimittajana pitkäaikainen ja laaja kokemus, joka on hankittu laadullisesti vaativissa, aikatauluiltaan tiukoissa ja resurssijoustavuutta vaativissa kohteissa.

Integroitu toimituksemme kattaa perinteisen lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköurakoinnin lisäksi sprinkleri-, jäähdytys-, palo-, tele-, turva-, data- ja automaatiojärjestelmät - esisuunnittelusta toteutukseen ja huoltoon asti. Kun vastaamme kaikista osa-alueista, on eri järjestelmien yhteensopivuus ja toimivuus varmaa.

Tavoitteenamme on rakennuksen omistajalle ja käyttäjälle lisäarvoa tuova, sekä elinkaarikustannuksiltaan, päästöiltään että muunneltavuudeltaan mahdollisimman hyvä ja laadukas lopputuote.

Työmme laadun varmistaa ISO 9001:2000 -standardin mukainen laatujärjestelmämme. Meillä on myös Rakentamisen Laatu Rala ry:n myöntämä pätevyystodistus.

Huolto ja ylläpito:

Huolto- ja ylläpitopalveluista vastaa Tekmanni Service Oy

Tekmanni Servicen palvelut ulottuvat taloteknisten järjestelmien huollosta ja kunnossapidosta kiinteistön koko elinkaarta palveleviin ylläpitosopimuksiin.

Teollisuuspalvelut:

Tahdolla ja taidolla

Vastaamme ammattitaidolla metsä-, perusmetalli-, kemian ja elintarviketeollisuuden sekä voimalaitosten erikoisvaatimuksiin. Vahvat näytöt teollisuuden sähköistysprojekteista, jotka käsittävät keski- ja pienjännitejakelun, sähkökäyttöjen asennukset sekä rakennusähköistykset toimivat luotettavina referensseinä.

Hallitsemme vaativat prosessiautomaatioasennukset, joihin kuuluvat järjestelmäasennukset, kenttäinstrumentointi, tiedonsiirtoverkot, viritykset ja käyttöönoton tuki.

Teollisuuden tarpeisiin perehtyneiden asiantuntijoidemme jatkuvan kehittämistyön ansiosta käytössämme ovat uusimmat työmenetelmät ja projektinhallinnan välineet.

Meillä on teollisuusasennuksissa pitkä kokemus, ja maanlaajuinen organisaatiomme varmistaa paikallisen osaamisen. Teollisuudelle suunnattuja erityispalveluitamme täydentää maan johtava organisaatio rakennusten LVIS-tekniikan toteuttajana.

Paikalliset yksikkömme varmistavat asiakkaillemme joustavan lähipalvelun.


Tuotteet:
lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköurakoinnin lisäksi sprinkleri-, jäähdytys-, palo-, tele-, turva-, data- ja automaatiojärjestelmät - esisuunnittelusta toteutukseen ja huoltoon asti.


Palvelut:
lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköurakoinnin lisäksi sprinkleri-, jäähdytys-, palo-, tele-, turva-, data- ja automaatiojärjestelmät - esisuunnittelusta toteutukseen ja huoltoon asti.


Referenssit:
Tarvittaessa tarjousvaiheessa toimitetaan aluekohtaiset referenssit.