Beijer Oy Uudenmaan Murskaus

Viimeksi liittyneet

Osoite: Elannontie 5, 01510, Vantaa, Suomi

Puhelin: 09-615 20 550 040 724 9300

https://www.beijers.fi/

Sähköposti: info@beijers.fi


Y-tunnus: 0109075-7

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Toimialat:
KAIVOSTEOLLISUUS JA KIVENMURSKAUS
TERÄSTEOLLISUUS
VALIMOTEOLLISUUS


Kuvaus:
UUDENMAAN MURSKAUS - OSA BEIJERSIÄ
Tammikuusta 2019 lähtien Uudenmaan Murskaus on ollut osa Beijersiä. Uudenmaan Murskauksen vuosikymmenten kokemus murskista tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua. Toimitamme kattaa niin vara- ja kulutusosapalvelut sekä huolto- ja korjauspalvelut.

Urakointitoiminta on osaltamme historiaa, mutta sen mukanaan tuoma kokemus mahdollistaa ymmärtämään kivimurskaimien mahdollisia häiriötiloja ja niiden syitä. Emme siis myy pelkkiä varaosanumeroita, vaan meiltä saat myös esim. vinkkejä mahdollisten häiriöiden syihin sekä ideoita parempaan tuottavuuteen.

Beijer Oy - Beijers - on erikoistunut tekniseen tukkukauppaan ja edustaa useita maailman johtavia laite- ja raaka-ainevalmistajia. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, joissa yhdistetään osaamisemme sekä korkealaatuiset tuotteemme ja näin luomme lisäarvoa asiakkaillemme. Yleisenä tavoitteenamme on kehittää Pohjoismaista teollisuutta ja sen kilpailukykyä.


Tuotteet:
Kaivosteollisuuden ja kivenmurskauksen tuotevalikoima:
Murskaimien vara- ja kulutusosat
Vasaramurskainten vasarat ja kulutuslevyt
Seulaverkot ja kumiprofiilit
Kuulamyllyjen jauhinkuulat sekä jauhintangot
Kuula- ja tankomyllyjen vuoraukset ja kulutuslevyt
Kulutuskesto valut
Tulenkestävät valut
Maankäsittelykoneiden kynnet
Tärymoottorit, akselit ja epäkeskoakselit
Tulenkestävät massat, tiilet ja eristeet
Panssarilevyt
Keraamiset kulutuskumilevyt
Murskainyksikköjen rungot , yläosat tai koko murskainelementti myös täydellisenä


Palvelut:
Palvelukokonaisuutemme on syntynyt vuosikymmenien kokemusta kivimurskista ja niillä urakoinnista yhdistettynä korkealaatuisten kulutus- ja varaosien toimittamiseen.

Edustamme arvostetun ja tunnetun kivimurskaimiin erikoistuneen ruotsalaisen Swemas AB:n tuotteita ja palveluita. Vahvuuksiamme on kokemuksen ja korkenlaadun lisäksi erittäin kattava varasto-ohjelma sekä toimitusnopeus ja -varmuus. Tarjoamme myös asiakkaillemme erilaisia palvelukonsepteja, joilla pyritään ehkäisemään kivimurskaimien kulutus- tai varaosien puuttumisesta johtuvia tuotantoseisokkeja.

Tavoitteemme on tarjota yksi toimittaja asiakkaillemme, jolta saa kaikki palvelut mitä kivimurskaimeen voi tarvita. Olipa sitten kysymyksessä varaosien tarve tai vaikka koko murskan peruskorjaus - ja kaikki siltä väliltä.