Suomen TPP Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Pihatörmä 1 A, Espoo, 02240, Finland

Puhelin: 0400407235

http://www.suomentpp.fi

Sähköposti: info@suomentpp.fi

Maakunta: Uusimaa


Y-tunnus: 0765024-1

Liikevaihtoluokka: 2 000 000 - 9 999 999 €


Toimialat:
Kaivostoimintaa palveleva toiminta, Tekninen tukkukauppa, Muuta kaivostoimintaa ja louhintaa palveleva toiminta


Kuvaus:
Suomen TPP Oy on johtava kaivos- ja tunneliratkaisujen tarjoaja vuodesta 1991. Olemme saavuttaneet pitkäaikaiset ja hyvät asiakassuhteet, koska pystymme palvelemaan ja tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme koko Suomea Vantaan varastosta käsin.


Tuotteet:
Tuotteet:

Edustamme alan johtavia tuotemerkkejä. Alla on listausta vain lyhyesti.

KALLIONLUJITUS

Meillä on monipuolisesti kallionlujitustuotteita. Myyvimpiä tuotteitamme ovat:
- jännepunosköysi + aluslevyt ja lukot
- jälki-injektoitava kärkiankkuripultti
- harjateräspultti
- hydraulisesti paisutettava kitkapultti
- hartsijuotokset
- Tammet kaivosverkot

Lisäksi myymme injektointisementtejä eri pakkauskoossa ja niiden lisäaineita.ILMANVAIHTO

Valikoimissa on maailman johtavan maanalaiseen ilmanvaihtoon keskittyvän espanjalaisen Zitrónin raitisilma, poistoilman ja peräpuhaltimet. Niitä on saatavana eri koko- ja teholuokissa.

Myös Euroopan suurimman tuuletusputkivalmistajan norjalaisen Protanin Ventiflex tuuletusputket ovat valikoimissa. Ventiflex tuuletusputkien kulutuksen ja palonkesto-ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja tuote on laajasti käytössä myös Suomessa.BETONIKUIDUT

Meillä on tarjota kaivoksilla ruiskubetonoinnissa laajasti käytettävää 75/40HD ruiskukuitua. Se on kehitetty yhdessä toimittajan kanssa ja tuote on saanut erittäin hyvän vastaanoton eikä suotta.MUUT TUOTERYHMÄT

Ruotsalaisen Alveniuksen galvanoidut pikaliitosputket ovat ylivoimaisten ominaisuuksien vuoksi monessa eri kohteessa kilpailukykyinen vaihtoehto. Alveniuksen putket ovat pikaliitoksien ansiosta nopea ja helppo asentaa, putken pinnoitteen ansiosta virtausvastus on pieni, joka tuo selvää säästöä ja putket kestävän korroosiota paremmin kuin ruostumaton teräs.

Heräsikö mielenkiinto tai jäikö kysyttävää? Otathan yhteyttä, niin me kerromme mielellämme lisää!


Palvelut:
Olemme alan ammattilaisia ja koko henkilökunnan puolesta sitoutuneet palvelemaan sinua, jotta löydät tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Älä jää yksin miettimään ratkaisua, vaan ota yhteyttä ja anna meidän auttaa. Olemme jo pitkään menestyksellä palvelleet vaativia alan johtavia yrityksiä.


Referenssit:
Tuotteita ja ratkaisujamme voit löytää jokaisesta Suomen maanalaisesta kaivoksesta ja monesta muusta rakennuskohteesta kuten Länsimetrosta. Lisäksi toimittamiamme betonikuituja voit löytää vähintäänkin sadoista eri rakennuskohteista ympäri Suomen.