FinMeas Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Piippukatu 11, Jyväskylä, 40100, Finland

Puhelin: +358 40 715 3264

http://www.finmeas.com

Sähköposti: info@finmeas.com


Y-tunnus: 1797788-9

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Toimialat:
FinMeas Oy on maaperän, kallion ja rakenteiden mittauslaitteiden ja mittauspalvelun asiantuntija sekä eturivin suomalainen tuotekehittäjä. Tuotteidemme avulla voit valvoa maaperän ja kallion liikkeitä ja ilmiöitä sekä rakenteiden kuntoa luotettavasti ja vaivattomasti.


Kuvaus:
Olemme toimittaneet järjestelmiä asiakkaillemme jo yli kymmenen vuoden ajan, ja nautimme yrityksenä alan korkeinta luottoluokitusta. Kaikissa ratkaisuissamme mitattavaan kohteeseen asennetaan mittalaite, jonka keskusyksikkö siirtää mittaustiedot automaattisesti Internet-palveluumme. Palveluun voidaan asettaa raja-arvot, joiden ylittyessä vastuuhenkilö saa välittömästi hälytyksen matkapuhelimeensa tai sähköpostiinsa. Näin vaaratilanteet voidaan ennakoida ajoissa, ennen kuin ne ehtivät kehittyä vakaviksi tai johtaa onnettomuuksiin. Tehokas automaattinen mittaaminen parantaa turvallisuutta, alentaa kustannuksia sekä sujuvoittaa työntekoa.

Laitteemme ja tiedonsiirtopalvelumme ovat helppoja käyttää ja kokonaiskustannuksiltaan edullisia. Tarvitaan ainoastaan perustilanteen määritys ja mittalaitteen perusasennus, minkä jälkeen seuraat tilannetta turvallisesti joko FinMeasin mittatietopalvelun tai oman järjestelmäsi kautta.


Palvelut:
Tarjoamme :

- Kallion liikkeiden mittausta
- Siirtymien mittausta
- Painumien mittausta
- Ankkurivoimien mittausta
- Huokospaineen mittausta
- Lämpötilaprofiilin mittausta
- Vedenkorkeuden mittausta

Lisäksi voimme tarjota automaattisen mittausratkaisun myös muille mittasuureille. Palvelumme kattaa kaiken mittalaitteiden asennuksesta mittausten ja hälytysten seurantaan sekä tulosten raportointiin.


Referenssit:
Olemme toimittaneet mittausjärjestelmiä mm. seuraaville asiakkaille:

Skanska
Ramboll Finland Oy
Stockholms Hamnar
Lemminkäinen
Peab Oy
Nordkalk Oy Ab
HSY
Liikennevirasto
Sito Oy
Vattenfall
SRV
Helsingin kaupunki
YIT
Länsimetro
Aalto-yliopisto
A-Insinöörit
Destia
Espoon kaupunki
Tampereen teknillinen yliopisto
VTT
VR
Saarnio & Riekkola Oy