Etteplan

Viimeksi liittyneet

Osoite: Betonitie 2, Kajaani, 87500, Finland

Puhelin: 0400 166 892

http://www.etteplan.com

Sähköposti: matti.mahonen@etteplan.com

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Toimialat:
• Kaivos - ja metalliteollisuus
• Metsäteollisuus
• Voimalaitosteollisuus
• Kemian - ja petrokemian teollisuus
• Elintarviketeollisuus
• Teknologiateollisuus


Kuvaus:
Etteplan on teknisen suunnittelun ja dokumentoinnin sekä projektihallinnan asiantuntijaorganisaatio. Etteplanin palveluksessa on noin 2 100 teknisen suunnittelun ja dokumentoinnin ammattilaista, joista noin 1 200 Suomessa 24 paikkakunnalla. Lisäksi Etteplanilla on toimistoja Ruotsissa, Hollannissa, Kiinassa ja USA:ssa.

Palvelumme kattavat kaikki asiakkaan projektin vaiheet tuotekehityksestä investoinnin toteutukseen ja laitoksen lopulliseen tuotannolliseen käyttöönottoon. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja asiakkaiden tuotteiden, prosessien ja liiketoiminnan parantamiseen niin kotimaan, kun ulkomaan projekteihin yli 30 vuoden kokemuksella


Tuotteet:
• Kone- ja laitesuunnittelu
• Tehdas- ja laitossuunnittelu
• Automaatio- ja sähkösuunnittelu
• LVI-suunnittelu
• Projektipalvelut
• Tekninen dokumentointi


Palvelut:
KAIKKI TARVITTAVAT SUUNNITTELUPALVELUT SAMASTA TALOSTA

Palvelemme teollisuutta ja julkisyhteisöjä teknisissä suunnittelutarpeissa monien vuosien kokemuksella. Palvelemme monipuolisesti asiakkaitamme sekä koneiden ja laitosten ylläpitosuunnittelussa, että uusien laitosten esi- ja toteutussuunnittelussa.

Hoidamme joustavasti ja tehokkaasti myös isojen kuin pientenkin projektien vaatiman kokonaissuunnittelun ja projektihallinnan nykyaikaisin työvälinein, alan viimeisintä tekniikkaa ja innovaatiota hyödyntäen. Osaamisemme kattaa projektin toteuttamiseksi tarvittavat suunnittelu- ja projektinjohtopalvelut, jotka toteutamme pääosin omien asiantuntijoiden ja alihankkijaverkostomme avulla.

Vakioitujen prosessien avulla varmistamme, että projekti etenee suunnitellusti ja kaikki projektissa mukana olevat saavat tarvitsemansa tiedot ajallaan, sovittujen ennakkosuunnitelmien mukaisesti.

Olemme valmiit tapauskohtaisesti asiakkaan pyynnöstä vastaamaan uusien laitteiden ja komponenttien valmistuttamisesta sekä toimitusvalvonnasta yhteistyökumppaneidemme avulla. Lisäksi valvomme uusien laitteiden asennuksia sekä koulutamme henkilöstöä käyttöönoton aikana. Olemme mukana myös asiakkaidemme vaativissa tuotekehitysprojekteissa.


VAATIVIIN PROJEKTEIHIN TARVITAAN LUOTETTAVAA KUMPPANIA

Monet puhuvat kumppanuudesta, me muutamme sanat teoiksi. Yhteistyö alkaa asiakas yrityksen tarpeista ja loppuu aikaisintaan silloin, kun tarve on ratkaistu ja käytännössä toimivaksi todettu. Pidämme asiakkaaseemme yhteyttä koko suunnittelunprosessin ajan. Hyvä kumppanuus on erityisen tärkeää vaativissa ja ajallisesti pitkissä suunnitteluprojekteissa.


Referenssit:
Agnico Eagle Finland: maanalaisen murskaamon basic- suunnittelu
Outotec Oyj: rikastamolaitoksen konseptuaalinen esiselvitys (4 kpl), rikastushiekan käsittelyn kehityssuunnittelu ja kustannusarvio
Talvivaara Sotkamo: kuljetinsuunnittelu, laitossuunnittelu, tekninen laskenta
Kemira Siilinjärven tehdas: prosessilaitesuunnittelu
Altona Mining Luikonlahti: rikastamon suunnittelu
Outokumpu Chrome Elijärven kaivos: maanalaisen osan mekaaninen kunnossapitosuunnittelu
Agnico Eagle Finland: maanpäällisen murskaamon laajennuksen suunnittelu