Ykkosmetalli Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Takojankatu 7, Kajaani, 87400, Finland

Puhelin: +358 500 281 810

http://www.ykkosmetalli.fi

Sähköposti: jyrki.korkiakoski@ykkosmetalli.fi

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Toimialat:
Ykkösmetalli on vuonna 1986 perustettu monipuolisten, viimeistelyä vaativien teräsrakenteiden osaaja sekä kunnossapidon vahva ammattilainen.


Kuvaus:
Yhdistämällä pitkän kokemuksemme ja nykypäivän teknologian hyödyntämisen, saavutamme asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Tämä korostuu erityisesti kaivannaisteollisuuden haastavassa toimintaympäristössä. Ympäristö ja turvallisuus ovat avain parempaan tulevaisuuteen. Tämän vuoksi kehitämme toimintojamme jatkuvasti, toimien tiukentuvien EU- normien turva- ja ympäristömääräyksien ehdoilla.

Kaivosteollisuuden kunnossapidon lisäksi hallitsemme levy- ja teräsrakenteet, hiekkapuhallukset sekä maalaukset. Toteutamme teollisuuden alihankintapalvelut ideasta toteutukseen.

Toimitamme kulutus- ja panssarilevyt suoraan omasta varastostamme. Leikkaamme levyn haluamaasi kokoon ja muotoon. Kuljetuksissa voimme käyttää omaa kuljetuskalustoa ja asennamme tuotteet paikoilleen niin sovittaessa. Toiminta-aluettamme on koko Skandinavia.


Tuotteet:
• CNC- plasma- ja kaasuleikkaus
• Kovahitsatut tuotteet "PANSSARILEVY"
• Huolto- ja kunnossapito
• Konepajatoiminta
• Varaosaspalvelu


Palvelut:
CNC- PLASMA- JA KAASULEIKKAUS
Leikkauspalveluja tarjoamme kahden CNC- ohjatun plasmaleikkurin teholla, perinteisellä plasmaleikkurilla tai nykyaikaisen hienosädeplasman ja perinteisen polttoleikkauskoneen yhdistelmällä. Hienosädeplasmalla leikkaamme rakenneteräkset, alumiinit, ruostumattomat / haponkestävät teräkset sekä kovahitsatut ”panssarilevyt”. Hienosädeplasmassamme on niin sanottu ”True Hole” -toiminto, jonka avulla saamme leikattua useampiin materiaaleihin reiät riittävällä tarkkuudella.

ERIKOISKOVAT TUOTTEET
Kovakarkaistut levyt
Kauttamme saatte karkaistut kovametallilevyt kovuudeltaan 400 - 600 HB.
Levykoot 2500 mm * 6000 mm, vahvuudet 4 mm- ylöspäin.

Kovahitsatut levyt
Varastossamme on kovahitsattuja levyjä (ns. panssarilevyjä), kovuudeltaan 60 - 64 HRC. Viimeistelemme tuotteet haluamaanne muotoon - leikkaamme, teemme tarvittavat reiät ja asennamme kiinnitysholkit paikoilleen. Valmistamme myös kovapinnoitetut pultit, joiden avulla saadaan levyille pitkäikäinen ja luotettava kiinnitys.

Kovahitsauspalvelu
Koulutetut ja ammattitaitoiset hitsarimme tekevät tarvittaessa kovahitsauksia myös vaativissa kenttäolosuhteissa. Näissä tilanteissa esille nousevat oikeiden menetelmien ja lisäaineiden valintojen tärkeys. Pyrimme kuitenkin hitsaamaan kovahitsaukset konepajallamme, jossa myös pinnoitamme pultit ja kaivannaisteollisuuden käyttämät kulutusosat.

Kunnossapito, huolto ja teräsrakenteet
Teemme ammattitaidolla huoltoa, kunnossapitoa sekä teräsrakenteiden valmistusta CE- merkin voimin.