PEPT Oy Ab

Viimeksi liittyneet

Osoite: Lankkukuja 3, Kajaani, 87100, Finland

Puhelin: +358 50 534 5522

http://www.pept.fi

Sähköposti: rainer.ronnback@pept.fi


Y-tunnus: 0888907-8

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Toimialat:
Tarjoamme alan johtavan palvelun, osaamisen ja kapasiteetin teollisuuden kunnossapitoa teollisuusurakointia ja huoltoseisokkeja varten. Pystymme toimimaan laajalla sektorilla teollisuuden erilaisissa kunnossapitoprojekteissa sekä suuremmissa ja pienemmissä projekteissa. Lisäksi ruotsissa toimii yrityksen tytäryhtiö PEPT Service AB.


Kuvaus:
PEPT oy Ab on vuonna 1992 perustettu perheyritys. Päätoimipisteemme on Kaustisella ja lisäksi erilliset yksikkömme sijaitsevat Kajaanissa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Petkulassa ja Seinäjoella.

Yrityksemme vahvuus löytyy ammattitaitoisesta ja palvelevasta henkilökunnasta, toimitusvarmuudesta, työturvallisuudesta, seurantajärjestelmästä sekä jatkuvasta toiminnan kehittämisestä. Ammattitaidon taustalta löytyy pitkä ja monipuolinen kokemus niin kotimaisesta kuin kansainvälisestäkin teollisuudesta.


Tuotteet:
• Telineratkaisut
• Eristystyö
• Teollisuuden kunnossapito
• Työmaavalaistus ja –sähköistys
• Oma esivalmistus


Palvelut:
OPTIMOIDUT TELINERATKAISUT
PEPT Oy Ab pystyy toimittamaan koko telinejärjestelmän purkutyöt, turvavalaistukset, huoltotyöt, eritykset ja pellitykset. Kunnossapitosopimukset sovitaan asiakkaan tarpeen mukaan. Optimoinnin etuna ovat kustannussäästöt, tehokas johtamis-, seuranta- ja raportoimistapa sekä mahdollisuus toteuttaa useita työtehtäviä ilman telinemuutoksia. PEPT Oy Ab käyttää monipuolisia Layher Allround -moduulitelineitä, jotka sopivat jokaiselle työmaalle. Layher-telineet täyttävät kaikki työturvallisuusnormit. Näillä tukevilla telineillä työt hoituvat nopeasti ja työn jälki on erinomainen.

ERISTYSTYÖ
Eristystyö ja teollisuusprojektit koostuvat enimmäkseen uudisrakentamisesta eli isoista eristys ja peltitöistä. Tarjoamme tuotteita ja asiantuntijaratkaisuja eristämiseen pääasiassa teollisuuteen. Tarjoamme kokonaisratkaisut putkistoihin, laitteisiin ja säiliöihin, suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Oma telinekalusto helpottaa ja nopeuttaa työtämme. Käytössämme oleva räätälöity projektiseuranta-ohjelma auttaa meitä seuraamaan ja raportoimaan asiakkaalle työn edistymisestä.

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO
PEPT Oy Ab on teollisuuden huolto- ja vuosi seisokkien sekä kunnossapidon takuuvarma osaaja. Vahvuuksiamme ovat monitaitoinen osaaminen, telinejärjestelmät, purkutyöt, turvavalaistukset, huoltotyöt sekä eristykset ja pellitykset samalta tekijältä, näin säästyy huomattavasti aikaa sekä kustannuksia. Lisäksi joustavat kunnossapitosopimukset sekä ennakoiva kunnossapito vähentää seisokkeja ja teollisuus voi keskittyä huollon sijasta tuotannolliseen toimintaan. Kapasiteetti ja koko Suomen kattava verkosto mahdollistavat todella suurien kokonaisuuksien kunnossapidon.

TYÖMAAVALAISTUS JA - SÄHKÖISTYS
Uutena palvelunamme esittelemme työmaavalaistuksen ja -sähköistyksen
Oikeanlaisella valaistuksella ja sähköistyksellä pystyt parantamaan oleellisesti työmaan turvallisuutta, siten pienennät onnettomuusriskiä ja saat etuja, kuten paremman aikataulujen pitävyyden. Asennamme sähköistyksen ja valaistuksen telineasennuksen yhteydessä tai vaihtoehtoisesti tulemme asentamaan valaistuksen tai sähköistyksen valmiisiin telineisiin.

YMPÄRISTÖ JA VASTUULLISUUS
PEPT Oy Ab:ssä henkilöstöä on perehdytetty omaksumaan oikea asenne laatu- ympäristö- ja turvallisuustyöhön, kun he tekevät työtä yrityksen oman ja alihankintayrityksen henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. PEPT Oy Ab:ssä pidetään tärkeänä, että johto on omalla asenteellaan ja arvomaailmallaan kannustamassa organisaation kaikkia eri tasoja toimimaan organisaation yhteisen laatu-, ympäristö- ja TTT-näkökohtien pohjalta.


Referenssit:
• Talvivaara Oy, Kunnossapidon teline- ja eristystyöt
• Kainuun Voima Oy, Huoltoseisokki teline- ja eristystyöt
• Watrec Oy, Kuopion biokaasulaitoksen putkisto- ja laite-eristykset
• Metsä Board Simpele, Kiertovesitornin- ja putkiston eristykset
• Ekomans Oy, Tornion Outokumpu Oy:n suodattimen eristykset ja pellitykset