Sihti Pohjois-Suomi Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Välikatu 3, Kajaani, 87100, Finland

Puhelin: 050 444 4467

http://www.sihti.fi

Sähköposti: antti@sihti.fi

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Toimialat:
Päätoimialojamme, joihin sihtaamme, ovat kaivos-, rakennus-, teollisuus-, finanssi- ja IT-toimialat. Erikoistumisella kyseisiin aloihin takaamme, että pystymme vastaamaan näiden alojen erityistarpeisiin ammattitaidolla valtakunnallisesti.

Annamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden keskittyä täysin omaan leipälajiinsa tuomalla henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin tueksi suorahaku-, asiantuntija- ja psykologipalvelut.


Kuvaus:
Kaivosteollisuus on ehdottomasti yksi Suomen nopeimmin kasvavista aloista ja sen merkitystä kotimaamme talouselämän kehityksessä ja tulevaisuudessa ei voi vähätellä. Mielestämme, me Sihti Pohjois-Suomi Oy:n pojat Kajaanista olemme Suomen parhailla näköalapaikoilla kaivosteollisuuden rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen haastavassa maailmassa.

Meillä, Antilla ja Petrillä Kajaanista, on molemmilla kahdeksan vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista kaivosalalla. Asiakkainamme on useita kaivosyhtiöitä ja kaivoksella toimivia aliurakoitsijoita Pohjois- ja Itä-Suomessa.

Haluamme tarjota Teille arvoisenne kokonaisvaltaisen palvelun, oman ammattitaitomme ja parhaat yhteistyöverkostomme.


Palvelut:
Rekrytointipalvelu SIHTI OY
Rekrytointipalvelu Sihti Oy on kasvava, monipuolinen ja täysin kotimainen henkilöstöpalvelualan edelläkävijä sekä suunnannäyttäjä. Liiketoimintamme on käynnistynyt vuonna 2009 ja siitä olemme kehittyneet alamme nopeimmin kasvavaksi kotimaiseksi yritykseksi. Kauttamme työllistyy päivittäin yli 700 Sihtiläistä, jotka ovat oman alansa ammattilaisia. 40-henkisen organisaatiomme perusta on paikallisissa omistajayrittäjissämme Tampereella, Pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Oulussa ja Kajaanissa. Pitkällä kokemuksella, ammattitaidolla ja tinkimättömällä asenteella tarjoamme parhaat ratkaisut yrityselämän alati muuttuvissa olosuhteissa. Toimintamme ehdottomana keskipisteenä haluamme pitää, nyt ja tulevaisuudessa, kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun, joka tähtää pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

HENKILÖSTÖVUOKRAUKSEN EDUT
Asiakkaillemme haluamme tarjota henkilöstöratkaisuillamme tukea ja joustoa liiketoimintaan. Henkilöstövuokraustoimintamme on kattavaa lyhyistä työkomennuksista pidempiin toimeksiantoihin. Henkilökunnallamme itsellään on aikaisempaa kokemusta kohdealojensa työtehtävistä, joten he pystyvät arvioimaan ammattitaidolla jokaisen toimeksiannon vaatimukset ja etsimään sopivat työntekijät tehtäviin.

Työnantajana voitte henkilöstövuokrauksen avulla testata työntekijän osaamisen käytännössä luontevasti ja helposti. Vuokratun osaajan rekrytointi pysyväksi työntekijäksi on kauttamme helppo, vastuullinen ja kustannustehokas päätös. Vuokratyövoima tukee erinomaisesti työnantajaa liiketoiminnan kausivaihteluissa ja antaa mahdollisuuden muutosvaiheen ratkaisujen riskienhallintaan.

SIHTI REKRYTOINTI
Toteutamme päivittäin vaativia rekrytointiprosesseja, myös kansainvälisesti. Huippuosaajiamme yhdistää vahva ammattitaito ja käytännön kokemus omalta osaamisalueeltaan. Heidän kirjonsa on laaja kauppatieteen maisterista myyntijohtajaan ja koneinsinööristä HR-asiantuntijaan. Sihti Rekrytoinnin avulla voitte keskittyä siihen, minkä itse parhaiten osaatte. Niin mekin teemme.