HitsaCon Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Yrittäjäntie 2, Vaala, 91700, Finland

Puhelin: (08) 5363 000

http://www.hitsacon.fi

Sähköposti: mika.laamanen@hitsacon.fi


Y-tunnus: 0823309-5

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Toimialat:
Kone- ja laitevalmistus, huolto- ja korjaustyöt, kunnossapitosopimukset, rakennusteollisuuden alihankinta, suunnittelu ja kehittäminen


Kuvaus:
HitsaCon Oy on vuonna 1990 perustettu Vaalassa toimiva metallialan yritys. Tilava halli siltanostureineen mahdollistaa suurten koneiden, laitteiden ja metallirakenteiden valmistamisen. HitsaCon huoltaa ja korjaa laitteita laaja-alaisella kokemuksella useista eri konetyypeistä ja erikokoluokan koneista. Yritys tuottaa monen vuoden kokemuksella teräs ja alumiinirakenteita urakoitsijoille, rakennusliikkeille ja teollisuudelle. HitsaConilla on myös osaamista uudenlaisen tekniikan ja laitteiden kehittämisessä ja suunnittelussa.


Tuotteet:
• Kone- ja laitevalmistus
• Teräs- ja alumiinirakentaminen
• Koneiden ja kaluston korjaus ja kunnossapito
• Rakennus- ja konepajateollisuuden alihankintatyöt
• Tuotekehitys
• Prototyyppien suunnittelu ja valmistus 3D-suunnitteluohjelmistoa käyttäen


Palvelut:
KONE- JA LAITEVALMISTUS
Konepajan hallissamme on pituutta 60 metriä ja leveyttä 18 metriä, ovien korkeuden ollessa 4,5 metriä. Kaksi viiden tonnin siltanosturia helpottaa suurten rakenteiden käsittelyä.

Hallissamme on erilliset 200m2 pintakäsittelytilat, jossa hiekkapuhalluslaitteisto ja 100m2 maalaamo mahdollistavat rakenteiden pintakäsittelyn ja korroosiosuojauksen. Pintakäsittelyvä-lineistöön kuuluu myös siirrettävä paineilmakompressori (11m3/min.), jonka avulla voidaan suorittaa suurimittaisia pintakäsittelytöitä myös asiakkaan luona.

HUOLTO- JA KORJAUSTYÖT
Yrityksellä on monipuolinen huolto- ja korjauskokemus kevyistä maa- ja metsätalouden koneista ja laitteista aina järeisiin kaivannaisteollisuuden koneisiin asti. Hyvin varustellut huoltoautot mahdollistavat korjaukset myös maastossa.

KUNNOSSAPITOSOPIMUKSET
Osaamisen tunnustuksena HitsaCon toimii useiden merkittävien kotimaisten sekä kansainvälisten yritysten kumppanina kotimaan kunnossapitotoiminnoissa. HitsaCon on tehnyt mm. kunnossapitotöitä kaivosteollisuuden sekä turvetuotannon koneille ja laitteille.

RAKENNUSTEOLLISUUDEN ALIHANKINTA
Tuotamme kahdenkymmenen vuoden kokemuksella teräs- ja alumiinirakenteet urakoitsijoille, rakennusliikkeille ja teollisuudelle. Alumiini- ja teräsrakenteet toimitamme sopimuksen mukaan asennettuna kohteessa. HitsaCon on esimerkiksi toteuttanut Fortum Power and Heat -yksikölle Loviisan atomivoimalan alumiinirakenteita. HitsaConille on myönnetty rakennustuotteille CE-merkintäoikeus EXC1, EXC2, EN1090 -1:2009+A1:2011

SUUNNITTELU JA KEHITTÄMINEN
HitsaCon kehittää asiakkaiden nykyistä tekniikkaa ja laitteita tai suunnittelee kokonaan uusia, huomioiden asiakkaan toimintaympäristön ja erilaiset toiminnalliset tarpeet, sekä oleellisena asiana myös käyttäjän tarpeet. HitsaConilla on käytössään 3D-suunnitteluohjelmisto.

HitsaCon voi olla jokaisessa vaiheessa mukana, kun tuoteidea johtaa tarkempiin suunnitelmiin, prototyypin valmistukseen, lopullisen tuotteen kehittämiseen tai suojauksiin.


Referenssit:
• Metso Minerals Oy, kaivosteollisuuden koneiden ja laitteiden huolto ja asennus
• LapWall Oy, rakentamiseen liittyvät teräsrakenteet ja asennus
• Aquaminerals Finland Oy, vedenpuhdistusjärjestelmien kehitys ja valmistus
• Aquator Oy, vedenkäsittelylaitteistojen kehitys ja valmistus
• Fortum Power and Heat –yksikkö, ydinvoimalaitosten hoitotasot ja kaiteet
• UPM Metsä, Metsäteho Oy/Best-tutkimusohjelma, metsäenergialogistiikka, uudenlaisen tekniikan ja laitteen kehittäminen