Vumos Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Tehdaskatu 15 p 10, Kajaani, 87100, Finland

Puhelin: 020 734 9840

http://www.vumos.fi

Sähköposti: info@vumos.fi


Y-tunnus: 2199811-3

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Toimialat:
Vumos Oy on teollisuudelle säkitys-, lastaus- ja tehdaspalveluita tarjoava koneurakointialan yritys ja samalla myös kiinteistöhuollon ja viherrakentamisen ammattilainen.


Kuvaus:
Vumos –konsernin pääkonttori on Kajaanin Renforsin Rannassa ja päämarkkina-alue on Skandinavia. Yhtiö on perustettu vuonna 2008.

Vumoksella vastuullisuus otetaan vakavasti. Kantamalla vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä huolehdimme samalla terveellä pohjalla olevasta taloudesta sekä työmme jatkuvuudesta. Jatkuvan koulutuksen avulla pidämme huolta myös työn turvallisuudesta. Tuotamme palvelumme aina laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, asiakasta tarkalla korvalla kuunnellen.


Tuotteet:
Vumos Efficient Packing:
Säkityspalvelut teollisuudelle
Lastauspalvelut
Konevuokraus- ja urakointipalvelut
Tehdaspalvelut

Vumos Green:
Kiinteistöhuoltopalvelut
Viherrakentamisenpalvelut
Maanrakennustyöt
Katu- ja liikennealueet


Palvelut:
SÄKITYSPALVELUT
Vumos Oy:n säkityspalvelut teollisuuden, satamien ja kaivosten materiaali- ja sivuvirtojen säkitykseen on avaimet käteen –palvelu, jossa asiakas voi valita halutut palvelut.

Bulkkimateriaalin säkitys 500 – 2000 kg:n suursäkkeihin tapahtuu tarkasti ja tehokkaasti – prosessiin sisältyy automaattinen näytteenotto sekä tarkka punnitus. Työpäivässä valmistuu jopa 300 kpl 2000 kg:n säkkiä. Vumoksen tehokas säkitysprosessi soveltuu hyvin myös haastaville materiaaleille, kuten paakkuuntuvat, tarttuvat ja haitalliset materiaalit. Säkityspalvelu ei sido asiakkaalta alkuinvestointeja laitteisiin, joten se tarjoaa erittäin kustannustehokkaan ratkaisun teollisuuden bulkkimateriaalin säkitykseen erilaisissa kohteissa.

LASTAUSPALVELUT
Vumos Oy:n lastauspalveluihin lukeutuu asiakkaan materiaalin lastaaminen juna- ja merikontteihin sekä autoihin. Tarvittaessa palveluun voidaan sisällyttää myös lastauksen dokumentoinnista huolehtiminen. Vumos lastaa erilaisissa teollisuuskohteissa vuosittain reilut 5000 konttia.

TEHDASPALVELUT
Vumos Oy:n kalusto koostuu erikokoisista kuormaajista, kaivinkoneista, trukeista sekä erikoiskoneista. Yritys tarjoaa teollisuudelle asiakaslähtöisiä koneurakointipalveluja, kuten nostopalveluita, konevuokrausta, maanrakennus-, pyöräkuormaaja- ja purkutöitä sekä miestyötä. Vumos Oy huolehtii koko konevuokrausprosessin avaimet käteen –periaatteella.

Vumos palvelee teollisia asiakkaitaan myös konevuokrauspuolella - teknisissä ongelmatilanteissa asiakkaalle toimitetaan käyttöön korvaavia työkoneita. Yritys kehittää jatkuvasti kalustoaan ja osaamistaan vastaamaan nykypäivän teollisuuden vaatimuksia vastaaviksi.

VUMOS GREEN
Vumos Green on tuotelinja kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoon. Palvelu kattaa maa- ja viherrakentamisen, kiinteistöhuollon, kivityöt sekä siirtonurmen ja kattokasvillisuuden istutuksen.

Kovan luokan ammattilaiset – vumoslaiset toimivat aina asiakaslähtöisesti pitäen mielessään turvallisuuden, viihtyvyyden ja vahinkojen ennaltaehkäisyn. Viherrakentamisessa yrityksen työntekijät huomioivat piha-alueiden toiminnallisuuden, näyttävyydestä kuitenkaan tinkimättä. Järkevästi suunnitellun pihan kunnossapito on edullista ja toimivaa ja lisäksi siisti piha-alue luo viihtyvyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa!

Vumoksessa työskennellään parhaillaan laadun sinetöivien IS09001 sekä ISO14001 –sertifikaattien saamiseksi.