Akkoy Service Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Mahlatie 11, Kemi, Lapin maakunta, 94100, Finland

Puhelin: 010 235 1180

http://www.akkoy.fi/

Sähköposti: info@akkoyservice.fi

Maakunta: Lappi


Y-tunnus: 23189301

Liikevaihtoluokka: 1 000 000 - 1 999 999 €


Toimialat:
Kaivostoimintaa palveleva toiminta, Metallituotteiden, teollisuuden koneiden ja laitteiden korjaus ja huolto, Muiden erikoiskoneiden korjaus ja huolto, Teollisuuden koneiden ja laitteiden ym. asennus


Kuvaus:
Teot Ratkaisevat 24/7
Akko Service on nykyaikainen ja tehokas teollisuuden kunnossapitopalveluita tarjoava yritys. Akkoy service toimii Kemissä, keskeisellä paikalla kaivossuomea. Hyvän sijaintimme vuoksi reagoimme nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Usein olemme työn ääressä jo 6 tunnin sisällä hälytyksestä, lähes koko Pohjoiskalotin alueella.

Aito tekemisen meininki
Meillä on töissä ammattilaisia. Tiimimme hallitsee kaivosteollisuuden erilaiset kunnossapito- ja laiteasennukset. Työskentelemme tarvittaessa keskeytyksettä, taukoja jaksottamalla. Tiimimme kehittää jatkuvasti uusia työmenetelmiä. Näin saadaan aikaan sekä ajallista että rahallista säästöä.

Turvallisuutta osaamisella
Turvallisuus on tärkeintä! Sitoudumme noudattamaan ja toteuttamaan toimintamme niin että se on turvallista kaikille osapuolille

Aidosti Kiinnostunut asiakkaasta
Kiinnitämme huomiota havaitsemiimme ongelmiin tai puutteisiin työmailla ja tarjoamme niihin ratkaisuehdotuksia. Ajoissa huomattu ongelma lyhentää seisokkiaikoja.


Referenssit:
Asiakkaitamme mm.
FQM Kevitsa
Outokumpu Chrome
Outokumpu Stainless
Outotec
Sandvik Mining and Construction
Talvivaara
Tapojärvi
Terrafame
Weir
.. ja monta muuta