DQS Finland Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Nuijamiestentie 7, Helsinki, 00400, Finland

Puhelin: +358400455292

http://www.dqs.fi

Sähköposti: info@dqs.fi


Y-tunnus: 2468499-6

Liikevaihtoluokka: 200 000 - 399 999 €


Toimialat:
Toimintajärjestelmien sertifiointi esimerkiksi ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 ja OHSAS18001 mukaan. Prosessien ja toiminnan arvionti. Eettisten toimintatapojen arviointi esim. SEDEX -vaatimusten mukaan.


Kuvaus:
DQS-konsernin osa DQS Finland Oy on yhteistyökumppanisi, kun tarvitset riippumatonta, korkeatasoista hallintajärjestelmien tai niiden prosessien arviointia ja sertifiointia.

DQS Finland Oy palvelee sinua kaikissa arviointiin liittyvissä tarpeissa. Palvelemme kaikkia liike-elämän toimialoja organisaation koosta tai sijainnista riippumatta , mutta erityisen vahvoja olemme kaivosteollisuuden arvioinneissa, joista meillä on noin 15 vuoden kokemus.

Yli 25 vuoden kokemuksella ja yli 100:n standardin ja vaatimuksen palveluvalikoimalla DQS -konserni yksi yksi maailman viidestä suuresta sertifiointiorganisaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Saksassa ja yli 80 toimistoamme yli 60:ssä maassa 2500 arvioijan voimin tarjoaa ensiluokkaisia arviointipalveluita monille maineikkaimmille kansainvälisille organisaatioille. Tästä osoituksena yli 53000 sertifioitua toimipistettä ympäri maailman.


Palvelut:
ISO 9001 sertifiointi
Laadunhallinta – menestystekijä ja aito myynnin edistäjä
Yli miljoona organisaatiota ympäri maailman hyödyntävät kansainvälisesti tunnustettua ISO 9001 standardia prosessiensa hallintaan ja toimintansa tehostamiseen. Standardi määrittelee kansainvälisesti soveltuvat vaatimukset hallintajärjestelmille, joiden avulla varmistetaan tuotteiden, palveluiden, suunnittelun ja kehityksen laatu. Laadunhallintajärjestelmä auttaa tunnistamaan uusia mahdollisuuksia esim. asiakkaan, toimittajan ja muiden sidosryhmien vaatimusten täyttämisessä, prosessien optimoinnissa, kustannusten leikkaamisessa.

ISO 14001 sertifiointi
Talous ja ekologia tasapainossa
Kaikille organisaatioille, jotka perustavat yritysfilosofiansa aktiiviselle ympäristöjohtamiselle ja jotka dokumentoivat ympäristötoimintansa.
Standardin julkaisun jälkeen vuodesta 1996 lähtien on yli 150 000 organisaatiota ympäri maailman ottanut käyttöön ja sertifioinut ympäristöjohtamisjärjestelmän ISO 14001:n mukaan. Tämä edelleen kasvava suosio osoittaa, että mikä tahansa organisaatio tai yritystoiminnan sektori voi hyötyä ympäristöjärjestelmän positiivisesta vaikutuksesta. Omien positiivisten kokemustensa vuoksi monet ISO 14001 sertifioidut yritykset vaativat vuorostaan toimittajiltaan vastaavaa sertifikaattia.

ISO 50001 sertifiointi
Kansainvälinen standardi energiatehokkuuden hallintajärjestelmille. Standardi kuvaa energiatehokkuuden hallintajärjestelmän vaatimukset, jotka luovat sitä noudattavalle organisaatiolle perustan järjestelmälliselle ja jatkuvalle parantamiselle sekä kasvavalle energiatehokkuudelle pohjautuvalle toiminnalle.

ISO 50001 on suunniteltu optimoimaan minkä tahansa organisaation sisäistä energiankulutusta. Kantavana päämääränä on tukea organisaatioita, jotka haluavat pystyttää kattavan energiatehokkuusjärjestelmän ja jotka haluavat parantaa energiatehokkuuttaan tavoitteena pienemmät energiakustannukset ja vähäisemmät kasvihuonekaasupäästöt.

Jopa yrityksissä, joissa energiatietoisuus on korkealla tasolla, ensimmäiset arvioinnit osoittavat, että vahva energiatehokkuusjärjestelmä voi johtaa merkittäviin säästöihin.

OHSAS 18001
Työntekijöiden terveyden turvaaminen

Työterveyden ja –turvallisuuden hallintajärjestelmien merkitys kasvaa jatkuvasti. Ne kuuluvat yhä useammin organisaation keskeisiin johtamisen painopistealueisiin. Koko toiminnan kattavan ajatusmallin mukaan nämä järjestelmät tekevät paljon enemmän kuin vain pyrkivät estämään tapaturmia; ne ovat avainasemassa, kun halutaan turvata toimintaprosessien lisäarvon tuotto sidosryhmille.

Vaatimusstandardin yhteensopivuus ISO 9001 (laadunhallinta) ja ISO 14001 (ympäristönhallinta) kanssa helpottaa merkittävästi yhdistettyjen hallintajärjestelmien käyttöönottoa ja sertifiointia, mahdollistaen näin eri standardien välillä esiintyvien synergioiden hyödyntämisen. Yhdistetyt hallintajärjestelmät ovat keskeisiä yhtiötason johtamistyökaluja; niiden käyttö kertoo vastuullisuudesta, jolla pyritään edistämään ihmiskunnan, yhteiskunnan ja kunkin organisaation hyvinvointia.

Vuoden 2007 versio OHSAS 18001 standardista painottaa erityisesti terveyden ylläpitoa ennaltaehkäisevästi ja pitkällä tähtäimellä.


Referenssit:
Kaivosteollisuudessa ja sitä lähellä olevassa liiketoiminnassa DQS Finlandin asiakkaita ovat mm. seuraavat organisaatiot:
Altona Mining/Kylylahti Copper Oy, Amiedu, Norilsk Nickel Harjavalta Oy, Pyhäsalmi Mine Oy, Saanio & Riekkola Oy, Suomen Malmi Oy, GTK ja Talvivaaran Kaivososakeyhtiö Oyj.

Pääset tutustumaan asiakastietokantaamme globaaleilla nettisivuillamme: www.dqs-holding.com, josta näet aina ajantasalla olevat tiedot sertifioiduista asiakkaistamme kaikilla toimialoilla ja kaikkialla maailmassa.