Nord-Lock Finland OY

Viimeksi liittyneet

Osoite: Eteläesplanadi 24, Helsinki, 00130, Finland

Puhelin: 010-3275 121

http://www.nord-lock.fi

Sähköposti: info@nord-lock.fi

Liikevaihtoluokka: Ei ilmoitettu


Kuvaus:
Nord-Lock Group on maailman johtava ruuvilukitusjärjestelmien toimittaja. Tehtävämme on turvata ihmishenkiä ja asiakkaiden investointeja varmistamalla maailman vaativimpia sovelluksia. Nord-Lock Group haluaa olla yhteistyökumppaninne ruuviliitosten optimoinnissa.

Yhdistämällä innovatiiviset tuotteet ja asiantuntemuksen pystymme ratkaisemaan vaativimmatkin ruuvilukitushaasteet. Kokeneet insinöörimme ja ruuvilukitusasiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan turvallisen ja tehokkaan ruuvilukituksen – kiilalukitustekniikasta Superbolt-kiristimiin.

Nord-Lockilla on vuosikymmenten dokumentoitu menestys kaikilla tärkeillä teollisuudenaloilla, joihin lukeutuvat esimerkiksi öljy ja kaasu, energia, kuljetus ja kaivostoiminta. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota luotettavia ja korkealaatuisia ratkaisuja, jotka auttavat työntekijöitä heidän jokapäiväisessä työssään ja samalla yrityksiä parantamaan tulostaan.


Tuotteet:
Nord-Lock X-series aluslevyt:
Nord-Lockin monitoiminen kiilalukitusmenetelmä on kiistattoman kiilalukitusjärjestelmän (joka suojaa spontaania avautumista vastaan) ja poikkeuksellisen voimakkaan jousivoiman (joka kompensoi löystymisestä johtuvaa esijännityksen pienenemistä) yhdistelmä, joka antaa täydellisen suojan kohteisiin joissa ei voida tehdä kompromisseja.

Nord-Lock aluslevyt:
Meidän alkuperäinen Nord-Lock lukituslaatta on saatavilla eri kokoina ja materiaalina liitoksille joihin kohdistuu tärinää ja dynaamista kuormitusta.

Nord-Lock pyöränturvamutteri
Safe wheels save lives- Varmista pyörien kiinni pysyminen ja lisää raskaan kaluston tuottavuutta.

Superbolt mutterit (multi jackbolt tensioners)
Tarkat ja suuret ruuvivoimat hallittavissa ja tarvitset ainoastaan käsityökaluja! Korvaa myös tavalliset mutterit jo olemassa olevissa kohteissa.

Superbolt ruuvit (multi jackbolt tensioners)
Tarkat ja suuret ruuvivoimat hallittavissa ja tarvitset ainoastaan käsityökaluja! Korvaa myös tavalliset ruuvit jo olemassa olevissa kohteissa. Tarvitsee jopa vähemmän tilaa kuin tavalliset ruuvit.

Superbolt flexnuts
Läpipultin vastakappaleeksi. Takaa tasaisen voiman jakautumisen ja parantaa liitoksen väsymisen kestoa.

Expansion Bolt /Laajenevat holkit
Umpireikäsovelluksille: Säteislaajeneminen on tärkeää pyöriville liittimille tai kohdistusjärjestelmille.Läpimenevien reikien sovelluksille: Säteislaajeneminen on tärkeää pyöriville liittimille tai kohdistusjärjestelmille.


Referenssit:
http://www.nord-lock.com/fi/about-us/bolted/
http://www.nord-lock.com/fi/industries/mining-quarrying/introduction/