Parker Hannifin Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Koivupuistontie 18-22, Vantaa, 01510, Finland

Puhelin: 0207532500

http://www.parker.com

Sähköposti: parker.finland@parker.com

Maakunta: Uudenmaan maakunta


Y-tunnus: 2376670-3

Liikevaihtoluokka: 20 000 000 + €


Toimialat:
Muiden koneiden ja laitteiden valmistus, Hydraulisten voimalaitteiden valmistus , Pumppujen ja kompressoreiden valmistus , Muiden hanojen ja venttiilien valmistus
Liikkeenhallintateknologia ja järjestelmien valmistaja


Kuvaus:
Parker Hannifin on maailman johtava monialainen liikkeen ja liikkeenhallintateknologioiden ja -järjestelmien valmistaja, joka tuottaa ratkaisuja ja sovellutuksia eri liikenne-, teollisuus- ja ilmailualan markkinoille.
Parkerilla on markkinoiden laajin tuotevalikoima verrattuna yksittäisiin valmistajiin, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioratkaisuja. Tuotevalikoimaa tukee keskittyminen yhdeksään keskeiseen osa-alueeseen, joita ovat hydrauliikka, pneumatiikka, sähkömekaniikka, prosessinhallintajärjestelmät, suodatustekniikka, nesteiden ja kaasujen käsittely, eristys ja suojaus, ilmastointi sekä ilmailu.


Tuotteet:
Tuotevalikoimamme kattaa seuraavat alueet:Hydrauliikka, pneumatiikka, sähkömekaniikka, prosessinhallintajärjestelmät, suodatustekniikka, nesteiden ja kaasujen käsittely, eristys ja suojaus, ilmastointi, life science sekä ilmailu.