Sintrol Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Ruosilantie 15, Helsinki, 00390, Finland

Puhelin: 09-5617 360

http://www.sintrol.com/

Sähköposti: info@sintrol.com

Maakunta: Uudenmaan maakunta


Y-tunnus: 0700824-0

Liikevaihtoluokka: 10 000 000 - 19 999 999 €


Toimialat:
Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa


Kuvaus:
Sintrol Oy

on vuonna 1975 perustettu yritys, joka on erikoistunut prosessiteollisuuden mittauksiin, automaatioon, NDT- ja laboratoriolaitteisiin. Yli 30 vuoden kokemus ja yhteistyö alan johtavien laitevalmistajien kanssa, takaavat laajan laite- ja sovellustuntemuksen sekä prosessiosaamisen.

Tuotekehitys on osa toimintaamme ja vahvistaa osaamistamme myös kotimaan markkinoilla. Valmistamme ja myymme hiukkaspitoisuusmittareita sekä toimitamme pyörivien prosessiuunien Jacket-lämpötilanvalvontajärjestelmiä maailmanlaajuisesti.

Asiakas on meille tärkeä, joten haluamme olla asiakkaillemme laitetoimittajana myös ratkaisutoimittaja. Yrityksen perusajatuksena on toimittaa korkealaatuisia laitteita ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja sekä samalla jatkuvasti kehittää palveluja ja toimintamalleja.

Teknisellä osastolla on tärkeä rooli asiakkaan prosessin hallinnassa, joten olemme panostaneet ammattitaitoon ja huoltopalvelun toimivuuteen. Huollamme itse suurimman osan laitteistamme ja pystymme tarjoamaan asiakkaille huoltosopimuksia prosessin häiriöttömän käynnin varmistamiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Erikseen saatavia palveluita maahantuomillemme laitteille ovat mitoitus-, käyttöönotto-, koulutus-, huolto- ja dokumentointipalvelut.

Sintrol - laatua mittaukseen!


Tuotteet:
Prosessiteollisuuden mittalaitteet ja automaatio. NDT- ja laboratoriolaitteet sekä kannettavat XRF-alkuaineanalysaattorit.


Palvelut:
Tekninen osasto. Huollot, korjaukset, käyttöönotot, huoltosopimukset