Dynaset Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Menotie 3, Ylöjärvi, 33470, Finland

Puhelin: +358-33488200

http://www.dynaset.fi/

Sähköposti: info@dynaset.com

Maakunta: Pirkanmaa


Y-tunnus: FI19078019

Liikevaihtoluokka: 10 000 000 - 19 999 999 €


Toimialat:
Muiden koneiden ja laitteiden valmistus, Hydraulisten voimalaitteiden valmistus , Pumppujen ja kompressoreiden valmistus , Sähkömoottorien, generaattorien, muuntajien sekä sähkönjakelu- ja valvontalaitteiden valmistus, Jätteen keruu, käsittely ja loppusijoitus


Kuvaus:
Dynaset on 1986 perustettu Ylöjärvellä toimiva hydrauliikka-alan yritys. Vuonna 2008 yrityksellä oli 52 työntekijää ja sen liikevaihto oli 11 miljoonaa euroa.

Dynaset Oy toimii Ylöjärvellä, Tampereen kupeessa työllistäen tällä hetkellä noin 40 työntekijää päätoimipaikallaan. Suurin osa Dynaset Oy:n tuotteista menee vientiin; yrityksellä onkin useita jälleenmyyjiä kautta maailman sekä omat myyntitoimistot Hangzhoussa, Kiinassa sekä Brisbanessa, Australiassa. Dynaset-tuotteiden valmistus tapahtuu Ylöjärvellä.
Dynaset on yksi maailman johtavia hydraulisten kompressorien, -generaattorien sekä –korkeapainepumppujen valmistajia. Lisäksi se valmistaa myös hydraulihitsejä, hydraulimagneetteja sekä useita päätuotteiden variaatioita kuten muun muassa kadunpesulaitteita ja järjestelmiä pölynsidontaan. Lisälaitteiden ydinajatuksena on käyttövoiman ottaminen työkoneen hydrauliikasta.


Tuotteet:
Tuotteet jakautuvat 3 pääryhmään:
* Korkeapainevesi
* Paineilma
* Sähkö'''Korkeapainevesi''' -
Dynaset hydrauliset korkeapaine pumput tuottavat korkeapaine vettä aina 90 bar 1600bar asti.
Vesivirtaus 15-300 l/min.

Hydrauliset korkeapainevesipumppumme muuntavat koneen hydraulitehon pumppausnesteen virtaukseksi ja paineeksi. Pumpun patentoitu rakenne perustuu hydraulimäntä – vesimäntä periaatteeseen ilman pyöriviä osia, ilman erillistä voimanlähdettä. Pumpun imukyvyn ansiosta vesi voidaan ottaa luonnosta tai säiliöstä sekä vesijohdosta. Korkeapainepumppua käytetääm usean tuotesovelluksen sydämenä kuten esimerkiksi kadunpesulaitteissa, pölynsidontalaitteissa ja putkenpesulaitteistoissa.

'''Paineilma''' -
Dynaset hydraulikompressorit tuottavat 7-13 bar ja 400-7500 l/min.

Dynaset-hydraulinen kompressori muuntaa hydraulitehon laadukkaaksi paineilmaksi ja on helposti liitettävisssä joka työkoneen hydraulijärjestelmän paine- ja paluulinjoihin. Dynaset Oy valmistaa kahta hydraulikompressori sarjaa; HK- ja HKL-kompressorit. HK-sarjan kompressorit toimivat mäntäperiaatteella, ja soveltuvat parhaiten peruspaineilmatarpeisiin kuten puhdistamiseen, paineilmatyökalujen käyttövoimalähteeksi sekä pienten poralaitteiden huuhteluun. HKL-sarjan kompressorit perustuvat kompaktiin lamellikompressoritekniikkaan, ja soveltuvat parhaiten jatkuvaan urakointikäyttöön kuten porauslaitteille, paineilmavasaroille yms.

'''Sähkö''' -
Dynaset hydrauligeneraattorilla saadaan aikaan 1- ja 3-vaihe sähköä aina 3,5kVA 300kVA asti.
Suojaluokitukset ovat IP23, IP34 ja IP54.

Dynaset- hydrauligeneraattori on sopivin ja kustannustehokkain tapa suoriutua useasta tehtävästä, jotka vaativat sähköä paikasta ja ajasta riippumatta. Hydrauligeneraattori tuottaa korkealaatuista, täysin verkkovirtaa vastaavaa sähköä kaikille sähkölaitteille kuten käsityökoneille, hitsauskoneille, pumpuille sekä sähkömoottoreille yms. missä tahansa työskenteletkin käyttäen työkoneen hydraulijärjestelmää voimanlähteenä. Kompaktilla generaattorilla on lyömätön koko-teho-suhde, joka kattaa myös suuremmatkin tarpeet. Tämä korkealaatuinen generaattori ei jätä sinua koskaan pulaan ja tekee sähkötyökalujen käyttämisen mahdolliseksi koska tahansa, missä tahansa.

'''Muut tuotteet'''-
Dynaset Oy tuottaa myös mm. hydraulimagneetteja, hydraulimagneettigeneraattoreita sekä hydraulisia hitsausgeneraattoreita.

Dynaset hydraulinen magneettigeneraattori ja –hydraulimagneetti ovat kätevä työkalu esimerkiksi rautaromun käsittelyyn, purkutöihin ja raudan erottamiseen betonijätteen ja puun joukosta. HMG-hydraulinen magneettigeneraattori on suunniteltu liikkuvaan kalustoon sekä verstaskäyttöön. Generaattori tarvitsee vain hydraulijärjestelmän toimiakseen, generaattori muuntaa hydraulivoiman korkealaatuiseksi sähköksi, joka on täydellinen voimanlähde magneetille. Generaattoriin voidaan asentaa myös AC-varustus työkaluille. HMAG-hydraulimagneetissa on yhdistettyinä sähkömagneetti ja hydraulinen magneettigeneraattori automaattisella ohjausjärjestelmällä. Hydraulimagneetti on helppo ja nopea asentaa ketjun tai pikaliitinlevyn avulla suoraan puomiin, ohjaus tapahtuu vaivattomasti esimerkiksi iskuvasaran yms. hydrauliikalla suoraan.

Dynaset-hydraulinen hitsausgeneraattori on kevein maastohitsauslaite omassa luokassaan toimien siellä missä on koneitakin, tuoden huippuluokan hitsausominaisuudet ja sähkön työkaluille. Hitsausgeneraattorin asennus on helppoa: liitetään vain kaksi letkua koneen hydraulijärjestelmään. Valmistamme kahta hydraulihitsi-sarjaa; perussarjan hitsausgeneraattori tuottaa hitsaustehoa ja apuvirtaa, kun taas K-sarjan mallit tuottavat apusähkön lisäksi myös voimavirtaa.