R-taso Oy

Viimeksi liittyneet

Osoite: Puusepänkatu 1, Raahe, 92120, Finland

Puhelin: 0500-862019

http://www.r-taso.fi/

Sähköposti: tapio.tormanen@r-taso.fi

Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa


Y-tunnus: 0601376-9

Liikevaihtoluokka: 1 000 000 - 1 999 999 €


Toimialat:
Metallituotteiden valmistus (ei koneet ja laitteet)
, Kulkutierakenteiden ja hoitotasojen suunnittelu ja valmistus


Kuvaus:
TURVALLISTEN KULKUTEIDEN ASIANTUNTIJA

R-taso Oy on teollisuuden kulkuteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Toimimme kulkuteiden turvallisuuden asiantuntijoina yli 20 vuoden kokemuksella.


Ota yhteyttä jo esisuunnitteluvaiheessa

Suunnittelukonseptimme kattaa kulkutierakenteiden suunnittelun kaikki vaiheet esisuunnitteluvaiheesta aina valmiin tuotteen asennuskuviin. Suunnittelun lähtökohdaksi riittää asiakkaan antama päämitoitus tai kohteen kuvaus. Asiantuntijamme huomioivat suunnittelussa työturvallisuuden toteutumisen ja vaaditun SFS-EN ISO 14122 standardin täyttymisen asiakkaan puolesta. Hyödynnämme suunnittelussamme pitkälle automatisoitua 3D-suunnittelujärjestelmää.


Innovatiiviset tuotteet - vaativiin olosuhteisiin

Kulkutietuotteemme on kehitetty vastaamaan eri teollisuudenalojen vaatimuksia ja niitä käytetään yleisesti kaivosteollisuudessa. Tuotteet on suunniteltu vaihteleviin olosuhteisiin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tuotteiden pääasiallisena pintakäsittelynä käytämme kuumasinkitystä.


Modulaarinen rakenne

Tuotteemme perustuvat R-taso Modular System® -rakenteeseen. Modulaarisen rakenteen ansiosta kulkutieratkaisut voidaan suunnitella tehokkaasti kohteen vaatimusten mukaisiksi. Tuotteemme ovat yhteensopivia keskenään, jolloin niistä voidaan helposti muodostaa laajoja kulkutiekokonaisuuksia. Modulaarisuuden etuna on tuotteiden nopea ja vaivaton asennus.

TERVETULOA UUSITUILLE KOTISIVUILLEMME!
www.r-taso.fi


Tuotteet:
Hoitotasot, kulkutiet, portaat, porrastornit, säiliöportaat, kaiteet, tikkaat, portit, valotolpat, siirrettävät huoltotasot


Palvelut:
Kulkutierakenteiden suunnittelu ja valmistus


Referenssit:
Agnico-Eagle Kittilä, Talvivaara Sotkamo