Lisää yritys

ProKaivos yritysrekisterin käyttöohjeet

Tämä osio vaatii rekisteröitymisenYleistä

ProKaivoksen yritysrekisteri on erityisesti kaivannaisteollisuutta palvelemaan kehitetty yritystietokanta. ProKaivos-yritysrekisterin lähtökohtana on, että yritykset itse vastaavat omista tiedoistaan ja niiden ajantasaisuudesta. Yritysrekisteriä seuraavat sekä kaivosyhtiöt että suuret urakoitsijat, jotka tarvitsevat tietoa alalla toimivista yrityksistä.

ProKaivos-yritysrekisteriin kirjautuminen ja rekisterin käyttö on maksutonta.

Yrityksen lisääminen rekisteriin ja tietojen muokkaaminen

Lisätäkseen yrityksen rekisteriin käyttäjän tulee ensin rekisteröityä ProKaivos-verkkopalveluun. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjälle lähetetään sähköposti, jonka avulla käyttäjätili aktivoidaan.

Verkkopalveluun kirjautumiseen käyttäjä tarvitsee käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus on sama kuin käyttäjän ilmoittama sähköpostiosoite. Kirjauduttuaan järjestelmään käyttäjä voi luoda uuden yrityksen tai muokata yrityksensä tietoja.

Yrityksen tiedot

Yritysrekisterissä yritys voi kertoa perustietojensa lisäksi esimerkiksi tuotteistaan, palveluistaan ja asiakasreferensseistään. Suosittelemme tietojen mahdollisimman tarkkaa kirjaamista sillä näin yritys löytyy hakutoiminnolla parhaiten. Virheellisten tietojen esittäminen johtaa yrityksen poistamiseen rekisteristä.

Käyttäjä voi valita yritykselleen enimmillään viisi toimialaa. Mikäli yrityksen toimialaa ei löydy annettujen toimialojen joukosta, voi käyttäjä määritellä toimialan myös sanallisesti.

Yritykselle voi halutessaan lisätä rekisteriin logon ja kolme valinnaista kuvaa. Suosittelemme logon lisäämistä, sillä logolla varustettu yritys erottuu hakutuloksissa paremmin.

Hakutoiminto

Haku mahdollistaa yritysten hakemisen vapaamuotoisilla hakusanoilla. Yhdessä haussa voi käyttää useaa hakutermiä, jolloin hakua rajataan enemmän. Esimerkiksi hakutermi louhinta joensuu hakee joensuulaisia yrityksiä, joiden tiedoissa esiintyy sana louhinta.