Työpaikat

Oletko sinä uusi käyttöinsinöörimme / käyttöpäällikkömme?

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme bioliuotusosastolle käyttöinsinööriä/-päällikköä prosessin ohjaamisen esimiestehtäviin. Työtehtävääsi kuuluu kenttätoiminnan ohjaaminen ja raportointi sekä henkilöstön johtaminen turvallisuusnäkökohtien ollessa etusijalla. Lisäksi olet mukana talouden suunnittelussa, seurannassa ja raportoinnissa. Toimit myös läheisessä yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä on eduksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävän vastuualue määritellään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Sinulla on soveltuva kemian tai tekniikan alan korkeakoulututkinto. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on reipas ote päivittäisten haasteiden ratkaisussa. B-ajokortti on välttämätön tuotantoalueilla liikkumiseen.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ville Heikkinen p. 050 3494 504 tai etunimi.sukunimi@terrafame.fi

Täytäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 30.4.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 7.4.2020

Haku päättyy: 30.4.2020 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni