Työpaikat

Ympäristöasiantuntijaa

Tehtävät
Ympäristöasiantuntija työskentelee Kevitsan kaivoksen ympäristöyksikössä ja hänen pääasiallisiin tehtäviinsä kuuluu:

  • Ympäristöasioiden kehittäminen kaivosalueella
  • Kaivoksen ympäristöluvitukseen ja YVA-prosesseihin liittyvät asiantuntijatehtävät
  • ISO 14001 ympäristöjohtamisjärjestelmän ja kaivosvastuujärjestelmän käyttöönotto ja auditoinnit
  • Sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyö

Koulutus ja vaatimukset
Hakijalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto ympäristöalalta sekä useamman vuoden työkokemus kaivosteollisuudesta, muusta teollisuudesta tai soveltuvalta ympäristöalalta. Edellytämme MS Office-ohjelmien hallintaa. Henkilöllä tulee olla hyvä päätöksentekokyky ja hän pystyy saavuttamaan asetetut tavoitteet aikataulun mukaisesti. Odotamme erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Työtehtävät edellyttävät hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Tehtävä edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa VT ympäristöpäällikkö Anniina Salonen, anniina.salonen@boliden.com.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessista, lisätietoja saat Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttuselta, minna.helttunen@boliden.com.

Hakemukset
Lähetä erillinen hakemus ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 31.3.2020 mennessä.


Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi ja kehittää ammattitaitoasi kestävän kaivostoiminnan näköalapaikalla.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 6.3.2020

Haku päättyy: 31.3.2020 klo 23:55

Työ alkaa: 13.4.2020

Kategoria: Lapin lääni