Työpaikat

Oletko sinä uusi sähkövoimapäällikkömme?

Terrafame Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen monimetalliyhtiö, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Yhtiön bioliuotusta hyödyntävä tuotantoprosessi on ainutlaatuinen ja sen hiilijalanjälki selvästi perinteisiä nikkelin tuotantoteknologioita matalampi. Terrafame rakentaa parhaillaan yhtä maailman suurimmista akkukemikaalien tuotantolinjoista, jonka myötä yhtiö siirtyy jalostusketjussa eteenpäin metallipuolituotteiden valmistajasta sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuottajaksi.

Haemme sähkövoimapäällikköä vastaamaan Terrafamen sähkönjakeluverkon ylläpidosta. Tehtävääsi kuuluu teollisuusalueemme S1-käytönjohtajuus sekä nykyisen sähköjakeluverkon ylläpito ja kehittäminen. Tehtävän hoitamisessa olennaisena osana on ratkaisukeskeinen työskentelytapa ja sujuva kanssakäyminen niin eri organisaatioiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Olet luonteeltasi toiminnallinen ja otat mielelläsi haasteita vastaan. Sinulla on pitkäjänteinen ja määrätietoinen asenne työtä kohtaan sekä kykyä hallita ja johtaa sähkönjakeluun liittyviä kokonaisuuksia. Odotamme sinulta merkittävää panosta sähkönjakeluverkkomme kehittämisprojektissa.

Sinulla on soveltuva sähköalan tutkinto (DI tai insinööri) sekä vankka kokemus teollisuussähköverkoista. Tehtävässä on eduksi suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14.30-15.30 kunnossapitojohtaja Matti Rautiainen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 8.3.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat)

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 13.2.2020

Haku päättyy: 8.3.2020 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni