Työpaikat

Hielaborantti betonilaboratorioon

Haemme kasvavaan joukkoomme hielaboranttia Kiwalab-tiimiin Ouluun. Päätehtäväsi on ohuthievalmistus ja muut esivalmistelevat työt betoninäytteistä. Lisäksi toimenkuvaasi voi kuulua muita asbesti- ja betonilaboratorion laborantin tehtäviä ja pääset käyttämään erilaisia laitteita, mm. SEM-mikroskooppia ja XRF-laitetta. Pääset työskentelemään ja kehittymään alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöjen- ja rakenteiden asiantuntijajoukossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. laborantti. Toivomme aikaisempaa kokemusta hievalmistuksesta ja erityisesti kokemus betoninäytteiden parissa työskentelystä on eduksi. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittää ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkää ja vastuullista otetta työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Meillä pääset työskentelemään elokuussa valmistuneissa uusissa ja moderneissa laboratoriotiloissa. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat viimeistään 1.3.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Mika Posio, p. 050 441 6296, etunimi.sukunimi@kiwa.com.

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi

Takaisin

Rekrytoija: Kiwa Inspecta

Toimipaikka: Professorintie 9, 90440 Kempele

Kotisivut: https://www.kiwa.com/fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 11.2.2020

Haku päättyy: 1.3.2020 klo 23:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni