Työpaikat

Mekaanisen kunnossapidon suunnittelija Kevitsan kaivokselle

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Mekaanisen kunnossapidon suunnittelijaa

Tehtävät

Mekaanisen kunnossapidon suunnittelija toimii työnjohtajan rinnalla rikastamon keulapään alueella, johon kuuluu murskaimet, seulat, hihnakuljettimet ja rikastamon voiteluhuolto.

Työtehtäviin kuuluu seisokkien ja päivittäisten työtehtävien organisointi sekä ajoittaminen. Lisäksi kunnossapidon suunnittelijan tehtäviin kuuluu varaosien ja resurssien hankinnat tehtäville kunnossapitotöille. Suunnittelija on myös mukana laitteiden pitkän aikavälin huoltosuunnitelmien tekemisessä sekä erilaisten tekniikoiden kehittämisessä yhdessä kunnossapitoinsinöörin kanssa.

Koulutus ja vaatimukset

Odotamme hakijalta soveltuvaa AMK-tutkintoa sekä useamman vuoden työkokemus alalta tai työkokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista teollisuuden kunnossapidosta. Henkilöllä tulee olla vastuullinen ja turvallisuusnäkökohdat huomioiva asenne sekä tuntemus laitteistojen käyttö- ja huoltoperusteista. Lisäksi työ edellyttää henkilöltä hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä järjestelmällisyyttä.

Muu vaadittava osaaminen:

  • Perus ATK –taidot, Microsoft Office
  • Kunnossapidon ERP-järjestelmän tuntemus
  • Hydrauliikkakaavioiden ja teknisten piirustusten lukutaito

Tarjoamme ison talon edut ja mahdollisuuden työskennellä Suomen nykyaikaisemmassa monimetallikaivoksessa mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Reijo Orvola, reijo.orvola@boliden.com.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: https://www.boliden.com/fi/Ura/ 29.2.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.


Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: https://www.boliden.com/fi/operations/mines/boliden-kevitsa

Ilmoitus jatetty: 4.2.2020

Haku päättyy: 29.2.2020 klo 23:55

Työ alkaa: 16.3.2020

Kategoria: Lapin lääni