Työpaikat

Liikkuvan kaluston asentajia Kevitsan kaivokselle

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Liikkuvan kaluston asentajia

Tehtävät

Asentajan työtehtäviin kuuluvat Kevitsan monimetallikaivoksen avolouhoksen liikkuvan kaluston huolto-, kunnostus- sekä korjaustyöt. Kalustoon kuuluvat mm. CAT 793F kiviautot, Komatsu PC5500, PC8000 ja CAT 6060 pistokaivinkoneet sekä Epiroc D65 ja PitViper 271 poravaunut.

Koulutus ja vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää asentajan ammatillista perustutkintoa (kone-, auto-, metsäkone- tai työkoneasentaja) tai vastaavat taidot. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta raskaan kaluston kunnossapitotehtävistä, etenkin kaivoskonekalustosta, sekä mobiilikaluston sähkö- ja hydraulijärjestelmien tuntemusta. Hitsaustaidon katsomme eduksi tehtäviä täytettäessä. Etsimämme henkilö ymmärtää englanninkielisiä teknillisiä laiteohjeistuksia ja pystyy kirjaamaan työt IT-järjestelmään.

Pidät huolta fyysisestä kunnostasi ja olet valmis työskentelemään vuorotyössä. Odotamme hakijoilta erinomaisia yhteistyötaitoja, innostunutta asennetta työntekoon sekä kunnioitusta omaa ja työkavereiden työturvallisuutta kohtaan.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa VT korjaamopäällikkö Miko Sutinen, miko.sutinen@boliden.com.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkillöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Pääset kehittämään ammattitaitoasi viihtyisässä työympäristössä osana hyvästä yhteishengestä ja ahkerasta työtavastaan tunnettua korjaamon tiimiämme.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: https://www.boliden.com/fi/Ura/ 29.2.2020 mennessä.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Boliden Kevitsa on Lapissa Sodankylän kunnassa sijaitseva monimetallikaivos. Avolouhoksesta louhitaan 7-9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: https://www.boliden.com/fi/operations/mines/boliden-kevitsa

Ilmoitus jatetty: 4.2.2020

Haku päättyy: 29.2.2020 klo 23:55

Työ alkaa: 16.3.2020

Kategoria: Lapin lääni