Työpaikat

Sähkö- ja automaatioasentajia

Tehtävät

Asentajien työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen rikastamon ja avolouhoksen sähköjärjestelmien ja –laitteiden sekä erilaisten automaatiojärjestelmien ja -laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset
Työtehtävät edellyttävät sähkö- ja/tai automaatioasentajan perustutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta sähkö- ja automaatiokunnossapitotehtävistä tehdas- ja tuotantolaitosympäristössä.

Asentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä haastavissa kaivosolosuhteissa. Työympäristö on pölyinen ja työskentelypisteen lämpötilat vaihtelevat. Odotamme vastuullista asennetta työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Sähkö- ja automaatioasentajat työskentelevät tehtävistä riippuen vuorotyössä (5+5 /10h päivävuorossa tai 4+6/12h päivä- ja yövuorossa).

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa sähköinsinööri Petri Koivula tai sähkökunnossapidon työnjohtajat Pertti Mikkola tai Kari Poikela: etunimi.sukunimi@boliden.com

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: https://www.boliden.com/fi/Ura/ 29.2.2020 mennessä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: https://www.boliden.com/fi/operations/mines/boliden-kevitsa

Ilmoitus jatetty: 31.1.2020

Haku päättyy: 29.2.2020 klo 23:55

Työ alkaa: 16.3.2020

Kategoria: Lapin lääni