Työpaikat

Oletko sinä uusi käynnissäpitojärjestelmän ylläpitäjämme?

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sotkamossa. Hyödynnämme ainoana maailmassa kasaliuotustekniikkaa nikkelin ja sinkin tuottamiseen. Näiden lisäksi tuotamme kuparia ja kobolttia. Tuotantoprosessimme perustuu louhintaan ja malminkäsittelyyn, bioliuotukseen sekä metallien talteenottoon. Malmi louhitaan avolouhoksesta, minkä jälkeen se murskataan, agglomeroidaan ja siirretään bioliuotuskasoille. Bioliuotuksessa kierrätettävästä tuotantoliuoksesta erotetaan metallit, jotka saostetaan ja suodatetaan myytäviksi tuotteiksi metallitehtaalla.

Rakenteilla olevan akkukemikaalitehtaan myötä päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidi jalostetaan sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta.

Haemme nyt kunnossapito-osastolle Maximo-käynnissäpitojärjestelmän nimikkeistön ylläpitäjää noin vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu mm. varastoitujen nimikkeiden kartoittamista, uusien nimikkeiden perustamista ja nimikkeistön yhdenmukaistamista. Työskentelet osana kehitystiimiä ja eri osastojen yhteishenkilöiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus mekaanisen, sähkö- tai automaatiotekniikan alalta (esim. insinööri/teknikko). Työkokemus teollisuuden kunnossapidosta tai teknisestä hankinnasta sekä englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme sinulta monipuolista tuntemusta laitteista ja osista sekä kokemusta kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmistä ja dokumenttien hallinnasta .

Sinulla on pitkäjänteinen ja määrätietoinen asenne työtä kohtaan. Olet motivoitunut ja vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, täytä hakemus viimeistään 31.1.2020. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon ja järjestelmien kehityspäällikkö Jussi Heino, p. 020 7130 800 (vaihde).

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 20.12.2019

Haku päättyy: 31.1.2020 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni