Työpaikat

Liikkuvan kaluston asentajia Kevitsaan

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Liikkuvan kaluston asentajia

Tehtävät
Asentajan työtehtäviin kuuluvat Kevitsan monimetallikaivoksen avolouhoksen liikkuvan kaluston huolto-, kunnostus- sekä korjaustyöt. Kalustoon kuuluvat mm. CAT 793F kiviautot, Komatsu PC5500, PC8000 ja CAT 6060 pistokaivinkoneet sekä Epiroc D65 ja PitViper 271 poravaunut.

Koulutus ja vaatimukset
Tehtävässä menestyminen edellyttää asentajan ammatillista perustutkintoa (kone-, auto-, metsäkone- tai työkoneasentaja) tai vastaavat taidot. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta raskaan kaluston kunnossapitotehtävistä, etenkin kaivoskonekalustosta, sekä mobiilikaluston sähkö- ja hydraulijärjestelmien tuntemusta. Hitsaustaidon katsomme eduksi tehtäviä täytettäessä. Etsimämme henkilö ymmärtää englanninkielisiä teknillisiä laiteohjeistuksia ja pystyy kirjaamaan työt IT-järjestelmään.

Pidät huolta fyysisestä kunnostasi ja olet valmis työskentelemään vuorotyössä. Odotamme hakijoilta erinomaisia yhteistyötaitoja, innostunutta asennetta työntekoon sekä kunnioitusta omaa ja työkavereiden työturvallisuutta kohtaan.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa VT korjaamopäällikkö Miko Sutinen, miko.sutinen@boliden.com

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Pääset kehittämään ammattitaitoasi viihtyisässä työympäristössä osana hyvästä yhteishengestä ja ahkerasta työtavastaan tunnettua korjaamon tiimiämme.

Hakemukset
Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 22.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.boliden.com/fi/ura.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 800 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Boliden Kevitsa on Lapissa Sodankylän kunnassa sijaitseva monimetallikaivos. Avolouhoksesta louhitaan 7-9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 4.11.2019

Haku päättyy: 22.11.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 9.12.2019

Kategoria: Lapin lääni