Työpaikat

Oletko sinä uusi malminkäsittelijämme?

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sotkamossa. Hyödynnämme ainoana maailmassa kasaliuotustekniikkaa nikkelin ja sinkin tuottamiseen. Näiden lisäksi tuotamme kuparia ja kobolttia.

Tuotantoprosessimme perustuu louhintaan ja malminkäsittelyyn, bioliuotukseen sekä metallien talteenottoon. Malmi louhitaan avolouhoksesta, minkä jälkeen se murskataan, agglomeroidaan ja siirretään bioliuotuskasoille. Bioliuotuksessa kierrätettävästä tuotantoliuoksesta erotetaan metallit, jotka saostetaan ja suodatetaan myytäviksi tuotteiksi metallitehtaalla.

Haemme nyt vahvistusta malminkäsittelyosastolle. Tehtäviisi kuuluu murskaus- ja agglomerointiprosessin ja liuotuskasan teon prosessioperoinnin valvomo- ja kenttätyöt. Työskentelet myös malmin bioliuotuskasan kasauskoneen ohjaamossa. Vastaat yhdessä tuotantohenkilöstön kanssa turvallisesta työskentelystä. Huolehdit prosessin häiriöttömästä kulunohjauksesta ja valvonnasta sekä koneiden ja laitteiden kunnonseurannasta. Työaikamuoto on keskeytymätön kolmivuorotyö.

Teknisen alan peruskoulutus ja aikaisempi kokemus prosessiteollisuuden tai maanrakennusalan työtehtävistä on edellytys. Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työntekoon. Olet luonteeltasi reipas, motivoitunut ja työtä pelkäämätön.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-16 käyttöpäällikkö Antti Nyman, puh. 040 569 9237.

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 24.11.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 25.10.2019

Haku päättyy: 24.11.2019 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni