Työpaikat

Ympäristöpäällikkö

 

Dragon Mining Oy

Dragon Mining Ltd on australialainen, Hongkongin pörssissä listattu kaivos- ja malminetsintätoimintaan erikoistunut yhtiö. Yhtiöllä on kaksi operatiivista tytäryhtiötä: Dragon Mining (Sweden) AB ja Dragon Mining Oy. Vahvistamme nyt konsernimme ympäristötoimintoja Suomessa ja haemme ympäristöpäällikköä.

Ympäristöpäällikkönä tehtäväsi on vastuullisen ja laadukkaan kaivostoiminnan tukeminen yhtön liiketoiminnassa. Vastaat kokonaisvaltaisesti yhtiön kaivosten ja rikastamon ympäristöasioista ja lupakokonaisuuksista. Tähän liittyy yhteistoiminta yhtiön eri toimipaikkojen kanssa ja osallistuminen johtoryhmän kuukausikokouksiin.

 

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu :

  • Aktiivinen yhteistyö tuotantohenkilöstön kanssa toiminnan vaatimusten mukaisuuden varmistamiseksi
  • Toiminnan ympäristövaikusten seuranta ja raportointi
  • Sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyön hoitaminen yhdessä muun organisaation kanssa
  • Lupahakemusten valmistelu ja koordinointi

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta ympäristöasioiden hoitamisesta. Kaivosalan kokemus katsotaan eduksi

Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Pirkanmaalla.

Lisätietoja työtehtävästä antaa arkipäivisin klo 15–16 välillä tuotantojohtaja Petteri Tanner,  puh. 040 3007 800 (vaihde).

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 8.11.2019, osoitteessa: petteri.tanner@dragonmining.com tai Petteri Tanner / Dragon Mining Oy, Kummunkuja 38, 38200 Sastamala.

Takaisin

Rekrytoija: Dragon Mining Oy

Toimipaikka: Pirkanmaa

Kotisivut: www.dragonmining.com

Ilmoitus jatetty: 25.10.2019

Haku päättyy: 8.11.2019 klo

Työ alkaa:

Kategoria: Länsi-Suomen lääni