Työpaikat

OLETKO SINÄ UUSI KUNNONVALVONTAMITTAAJAMME?

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Sotkamossa. Hyödynnämme ainoana maailmassa kasaliuotustekniikkaa nikkelin ja sinkin tuottamiseen. Näiden lisäksi tuotamme kuparia ja kobolttia.

Haemme nyt kunnonvalvontamittaajaa mittaavaan kunnossapitoon. Tehtävässäsi vastaat prosessilaitteiden värähtelymittauksista, mittausten analysoinnista ja tulosten raportoinnista. Työssäsi käytät kunnossapidon tietojärjestelmiä ennakkohuoltoihin ja töiden hallintaan. Työkenttänä sinulla on koko teollisuusalue. Vaihtelevaa ja monipuolista työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimityönä.

Sinulla on kokemusta prosessilaitteiden kunnossapidosta ja siihen soveltuva tekninen koulutus. Olet pitkäjänteinen ja sinulla on määrätietoinen asenne työtä ja turvallisuutta kohtaan. Olet motivoitunut, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Haluat kehittyä työssäsi ja sinulla on kyky omaksua uusia toimintatapoja.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnonvalvontainsinööri Samuli Konttinen, p. 020 713 0800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 8.11.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 14.10.2019

Haku päättyy: 8.11.2019 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni