Työpaikat

Erityisasiantuntija, vesiturvallisuus

Haemme Savonia-ammattikorkeakoulu oy:n Vesiturvallisuus-painoalalle Kuopioon erityisasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan vedenkäsittelyteknologioitten tutkimus- ja kehittämistyöstä. Savonian Vesiturvallisuus-painoala on keskeinen osa kuuden tutkimusorganisaation muodostamaa Kuopio Water Cluster -kokonaisuutta.

Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat erityisesti teollisuuden vedenkäsittelyprosessien kehittämistyöstä vastaaminen sekä vedenkäsittelyn pilotointi- ja testaustiimin toiminnan koordinointi.

Erityisasiantuntijana työskentelet keskeisessä roolissa Savonia-ammattikorkeakoulu oy:n Vesiturvallisuus-painoalalla ja vastaat mm. uusien projektien suunnittelusta ja tarjousten laadinnasta, projektien toteutuksen seurannasta ja koordinoinnista, sekä asiakaskontaktien ylläpidosta. Olet myös keskeisessä roolissa uusien TKI-hankkeitten suunnittelussa sekä TKI-rahoitusten haussa ja Vesiturvallisuus-painoalan kasainvälisen yhteistyön kehittämisessä erityisesti EU:n alueella.

Käytössäsi on Suomen mittakaavassa ainutlaatuiset testaus- ja pilotointivalmiudet vedenkäsittelyprosessien kehittämiseen ja testaamiseen niin laboratorio-olosuhteissa kuin kentälläkin teollisuuskohteissa. Koordinoit n. 10 asiantuntijan tiimiä, jolla on vuosien kokemus haastavien tuotekehitysprojektien sekä kenttäpilotointien toteutuksesta ja tavoitteellisesta yhteistyöstä niin teollisuusasiakkaitten kuin tutkimuslaitostenkin kanssa. Työpanoksellasi vaikutat uusien vedenkäsittelyprosessien sekä innovaatioitten menestyksekkääseen tuotekehitykseen ja kaupallistamiseen yhdessä alalla toimivien yritysten kanssa.

Erityisasiantuntijana työskentelet Vesiturvallisuus-painoalan TK-päällikön alaisuudessa. Vesiturvallisuus -painoalan osaamisen painopisteitä ovat Veden käsittelyteknologiat sekä Älykkäät vesihuollon ratkaisut. Vastaat osaltasi Veden käsittelyteknologiat -painopisteen toiminnoista ja työparinasi toimii Älykkäät vesihuollon ratkaisut -painopisteen vastaava erityisasiantuntija.

Odotamme sinulta
– vähintään ylempää korkeakoulututkintoa (Y-amk, DI tai vastaava), arvostamme jatkotutkintoa
– stressinsietokykyä ja valmiuksia kansainväliseen toimintaan asiantuntijuusalueella
– aikatauluihin sidottua tavoitteellista toimintaa ja kyvykkyyttä johtaa useamman projektin toteutusta samanaikaisesti
– kykyä raportoida työn tuloksista asiakkaille ja muille sidosryhmille
– hyviä sosiaalisia ja vahvoja verkostoitumisen taitoja.

Kokemus teollisuudessa toimimisesta sekä kansainvälisten rahoitusten hausta katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaisesti
.
Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-palvelussa.

Lisätietoja

Työpaikkailmoitus Kuntarekryn verkkosivuilla on löydettävissä täältä.

http://www.savonia.fi

Takaisin

Rekrytoija: Savonia Ammattikorkeakoulu

Toimipaikka: Kuopio

Kotisivut: http://www.savonia.fi

Ilmoitus jatetty: 2.9.2019

Haku päättyy: 16.9.2019 klo 23:59

Työ alkaa: 1.10.2019

Kategoria: Työn luokka X