Työpaikat

Oletko sinä uusi KUNNONVALVONTAMITTAAJAMME?

Haemme tuotantolaitoksillemme Sotkamoon kunnonvalvontamittaajia mittaavaan kunnossapitoon. Tehtäviisi kuuluu prosessiteollisuuden laitteiden kunnonvalvonta, ennakkohuolto- ja kunnonvalvontajärjestelmien ylläpito sekä tulosten raportointi.

Huolehdit värähtelyreittimittauksista, tasapainotuksista sekä muista kunnossapitotehtävistä. Osallistut laitteiden toimintahäiriöiden ongelmanselvitykseen yhdessä kunnossapidon ja tuotannon kanssa.

Arvostamme pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan ja halua itsensä kehittämiseen. Olet motivoitunut ja vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen ja tulet toimeen sekä itsenäisesti että ryhmässä työskennellen. Haluat kehittyä työssäsi ja sinulla on kyky omaksua uusia toimintatapoja. Sinulla on hyvä turvallisuusasenne sekä soveltuva koulutus.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen tuotantoprosessin parissa sekä mielenkiintoisia ja itsenäisiä tehtäviä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä koulutusten ja kokemuksen kautta kunnossapidon moniosaajana. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat kunnossapidon ja järjestelmien kehityspäällikkö Jussi Heinolta, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 15.9.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat).

 

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 26.8.2019

Haku päättyy: 15.9.2019 klo 12:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni