Työpaikat

Oletko sinä uusi KÄYNNISSÄPITOJÄRJESTELMÄMME YLLÄPITÄJÄ?

Haemme käynnissäpitojärjestelmän ylläpitäjää kunnossapito-osastollemme Sotkamoon. Tehtäviisi kuuluu Maximo-käynnissäpitojärjestelmän tietosisällön päivittäminen.

Tehtävä sisältää mm. laitetietojen, ennakkohuoltojen ja varaosien kartoittamista ja niiden päivittämistä järjestelmään sekä järjestelmien välisten tietojen varmistaminen. Työskentelet osana kehitystiimiä ja eri osastojen yhteyshenkilöiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sähkö- tai automaatiotekniikan alalta (insinööri/teknikko) tai olet lähiaikoina valmistumassa. Työkokemus teollisuuden kunnossapidosta ja englanninkielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmistä ja dokumenttien hallinnasta.

Arvostamme pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan ja halua itsensä kehittämiseen. Olet motivoitunut ja vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen tuotantoprosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat kunnossapidon ja järjestelmien kehityspäällikkö Jussi Heinolta, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 15.9.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat).

 

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.terrafame.fi

Ilmoitus jatetty: 26.8.2019

Haku päättyy: 15.9.2019 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni