Työpaikat

Kiinteistöhuollon asentajia

Kevitsan kaivos Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistöhuollon asentajia

Tehtävät
Kiinteistöhuollon asentajien työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen kiinteistöjen kunnossapitotyöt sekä LVI-järjestelmien valvonta-, huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset
Työtehtävät edellyttävät kiinteistöpalvelujen perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta (rakennusalan tai talotekniikan perustutkintoa).
Arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon kunnossapitotehtävistä. Katsomme eduksi, että sinulla on osaamista lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmistä sekä kiinteistöautomaatiosta. Tekniikan kehittymisen myötä toivomme hakijalta myös tietotekniikan hallintaa ja hyviä ATK-taitoja.

Odotamme hakijalta turvallisuuslähtöistä ajattelutapaa ja sitoutuneisuutta turvallisuusohjeiden noudattamiseen. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hänellä on kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että päätöksentekoon. Arvostamme vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Työsuhteen alkaessa kiinteistöhuollon asentajien työ on päivätyötä.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa kiinteistöhuollon työnjohtaja Aki Korpikoski, aki.korpikoski(at)boliden.com

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: http://www.boliden.com/fi/Ura/ 15.9.2019 mennessä.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

 

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 21.8.2019

Haku päättyy: 15.9.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 7.10.2019

Kategoria: Lapin lääni