Työpaikat

ANALYYTTISEN LABORATORION TYÖNJOHTAJA

Haemme

ANALYYTTISEN LABORATORION TYÖNJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivomme sinun aloittavan työt mahdollisimman pian tai viimeistään 1.11.2019. Kyseessä on päivätyö.

Työpaikkasi on Kittilän kaivoksen rikastamon tuotantolaboratoriossa. Toimit analyyttisen laboratorion esimiehenä. Laboratorion vastuualueeseen kuuluvat kaivos- ja prosessinäytteiden analytiikka sekä ympäristöseurantanäytteet. Vastuualueeseen kuuluu myös käytössä olevan laatujärjestelmän seuranta ja kehittäminen. Työnjohtajana vastaat laboratorion laitteiden toiminnasta ja luotettavuudesta sekä raportoit laboratorion tuotannosta kaivoksen ja konsernin johdolle.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään ammattikorkeakoulututkinto esimerkiksi laboratorio- tai kemiantekniikasta. Edellytämme kokemusta laboratorion esimiestehtävistä. Toimit työssäsi monien eri sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja. Tarvitset työssäsi myös oma-aloitteisuutta ja hyvää suomen kielen taitoa. Hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työssäsi tarvitset myös seuraavia taitoja:
– IT-osaaminen, mm. Excel, LIMS, ABB
– epäorgaanisen perusanalytiikan sekä Fire Assay -tekniikan hallinta
– analyysilaitteiden tekniikan tuntemus, mm. AAS, IC ja XRF.

Tarjoamme työn innostuneessa ja sitoutuneessa tiimissä näköalapaikalla tuotanto-orgasaatiossa. Tässä tehtävässä voit myös työskennellä ja kehittää osaamistasi kansainvälisessä organisaatiossa. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Kiinnostuitko mielenkiintoisesta tehtävästä Lapissa? Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com viimeistään 30.8.2019.

Lisäkysymyksiin vastaa metallurgi Rina Leppänen, puh. 040 712 9942, rina.leppanen@agnicoeagle.com, tai vanhempi metallurgi Laura Nevatalo, puh. 040 126 0281, laura.nevatalo@agnicoeagle.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland

Toimipaikka: Kittilän kaivos

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 6.8.2019

Haku päättyy: 30.8.2019 klo 23:59

Työ alkaa: 1.11.2019

Kategoria: Lapin lääni