Työpaikat

Käyntivarmuusinsinööri Kemin kaivokselle

Kemin kaivos on EU-alueen ainoa kromikaivos, ja sieltä alkaa Outokummun Tornion tehtaiden tuotantoketju kromimalmista ruostumattomaksi teräkseksi. Tuotantoketju jatkuu integroituna kokonaisuutena Tornion tehdasalueella sijaitsevalle ferrokromitehtaalle ja sieltä ruostumattoman teräksen tuotanto-osastoille. Kemin kaivos takaa Outokummulle ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen.

Haemme Kemin kaivokselle käyntivarmuusinsinööriä kasvattamaan maanalaisen kaivoksen kiinteiden laitteiden ja liikkuvan kaluston vikaantumisväliä ja kehittämään käyntivarmuusprosesseja yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen kaivostyöympäristön suomen suurimmassa maanalaisessa kaivoksessa, vuosilouhintamme on noin 2.4Mt malmia, malmia riittää louhittavaksi vuosikymmeniksi eteenpäin. DeepMine-projektissa rakennetaan 1000-tason tuntumaan eli noin kilometrin syvyyteen uusi malminkäsittelylinja murskaamoineen, kuljettimineen ja siiloineen, uusi nostokuilu maan pinnasta, uusi päätaso huoltopaikkoineen ja varastoineen sekä muut tuotannolliseen toimintaan tarvittavat tilat.

Kromimalmissamme ei ole sulfidisia mineraaleja eikä rikastusprosessissa käytetä kemikaaleja, tästä johtuen kaivoksemme vaikutus ympäristöön on erittäin vähäinen. Tavoitteenamme on olla turvallisuussuuntautunut, luotettava, teknologiasuuntautunut ja tehokas maanalainen kaivos.

Tulet tekemään kehitystyötä pitkäjänteisesti yhteistyössä Kemin kaivoksen henkilöstön, DeepMine-projektin sekä Outokummun Tornion yhteyshenkilöiden kanssa.

Käyntivarmuusinsinöörinä vastaat ajantasaisista laitehierarkioista, kriittisyysluokittelutteluista, sekä osaltaan ylläpito ja kunnossapitosuunnitelmien ja -strategioiden kehittämisestä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Kehität ratkaisuja toistuviin vikaantumisiin ja muihin suunnitellun tuotannon ongelmiin, määrittelemällä, kehittämällä ja valvomalla ennakkohuoltotehtäviä, sekä varmistamalla kunnossapitojärjestelmään syötettävän tiedon laatua ja ajantasaisuutta. Teet suosituksia osien tai laitteiden uusimisesta sekä avustat uusien laitteiden suunnittelussa, hankinnassa ja asennuksen valmisteluissa.

Edellytämme vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa tekniikan alalta ja englannin kielen taitoa. Arvostamme vahvaa kokemusta kaivosteollisuuden kunnossapidosta sekä ennakkohuoltomenetelmistä. Katsomme eduksi, jos tunnet Lean-toimintakulttuurin ja hallitset six-sigma menetelmät.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyntivarmuuspäällikkö Jaakko Ihanus puh. 040 8428785.

Haku päättyy 18.8.2019

Linkki hakuun

https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=8664&company=outokumpuoP&username=

Takaisin

Rekrytoija: Outokumpu Chrome Oy

Toimipaikka: Kemin kaivos

Kotisivut: www.outokumpu.com

Ilmoitus jatetty: 17.6.2019

Haku päättyy: 18.8.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 1.10.2019

Kategoria: Lapin lääni