Työpaikat

Teknisen dokumentoinnin asiantuntija

Tehtävät
Boliden Kevitsan suunnittelu- ja kunnossapito-organisaatio vastaa rikastamon laitteiston ennakkohuollosta ja kunnonvalvonnasta. Haemme nyt teknisen dokumentoinnin asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Päätehtäväsi ovat:

  • Kehittää ja ylläpitää kunnossapidon teknistä dokumentaatiota dokumenttien hallintajärjestelmässä
    • Tekniset piirustukset
    • PI-kaaviot
    • Dokumentoinnin ja piirustusten päivitys muutosten ja projektien yhteydessä
  • Avustaa vakioitujen toimintaohjeiden (SOP) laadinnassa ja ylläpidossa
  • Kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän laitetietojen sekä laitetietoihin ja dokumentointiin liittyvän tiedon sekä muutoksien hallinta.

Koulutus ja vaatimukset
Tehtävässä menestyminen edellyttää konetekniikan insinöörin tai vastaavaa tutkintoa sekä kokemusta teknisestä dokumentoinnista CAD/3D -suunnitteluohjelmalla. Laadit sujuvasti teknisiä piirustuksia ja PI-kaavioita ja sinulla on kokemusta nykyaikaisen kunnossapidon toiminnanohjausohjelmiston käytöstä. Kokemuksen kaivos-, metalli- tai prosessiteollisuudesta sekä etenkin Maximo:n käyttökokemuksen katsomme eduksi tehtävää täytettäessä.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Monipuolinen työ Boliden Kevitsan modernin malmirikastamon kunnossapidossa on erinomainen mahdollisuus kehittää osaamistasi kasvavalla kaivosalalla. Lisäksi saat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia Lapin luonnosta ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Sami Pelkonen, ennakkohuoltoinsinööri, +358 40 834 8481

Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessista, lisätietoja saat Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttuselta osoitteesta minna.helttunen@boliden.com.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ 19.6.2019 mennessä.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Boliden Kevitsa on Lapissa Sodankylän kunnassa sijaitseva monimetallikaivos. Avolouhoksesta louhitaan 7-9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää noin 470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa

Toimipaikka: Sodankylä

Kotisivut: https://www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 6.6.2019

Haku päättyy: 19.6.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 31.7.2019

Kategoria: Lapin lääni