Työpaikat

Automaatioasentajaa

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Automaatioasentajaa

Tehtävät

Automaatioasentajan työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen rikastamon erilaisten automaatiojärjestelmien ja -laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset
Työtehtävät edellyttävät sähkö- ja/tai automaatioasentajan perustutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta tehdas- ja tuotantolaitosympäristön kunnossapitotehtävistä.

Asentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä haastavissa kaivosolosuhteissa. Työympäristö on pölyinen ja työskentelypisteen lämpötilat vaihtelevat. Odotamme teknisen osaamisen lisäksi vastuullista asennetta työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön. Henkilöllä tulee olla oppimishalukkuutta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Automaatioasentajat työskentelevät tehtävistä riippuen päivä- tai vuorotyössä.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa sähkö- ja automaatiokunnossapidon päällikkö Joni Knuuti tai automaatiotyönjohtaja Jussi Törmänen: etunimi.sukunimi(at)boliden.com


Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Oletko halukas kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan päivä päivältä jotakin uutta nykyaikaisista teollisuuden automaatiojärjestelmistä ja –laitteista? Lähetä hakemuksesi ja liity motivoituneeseen tiimiimme!

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta http://www.boliden.com/fi/Ura mahdollisimman pian, viimeistään 30.06.2019.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää n.470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

 

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 24.5.2019

Haku päättyy: 30.6.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 1.7.2019

Kategoria: Lapin lääni