Työpaikat

Kaivosliikenteen ajoneuvokoordinaattoria

Tehtävät

Kaivosliikenteen ajoneuvokoordinaattori suunnittelee Kevitsan ajonneuvohankinnat osastojen tarpeiden mukaan ja ylläpitää ajoneuvorekisteriä. Työ sisältää henkilöliikenteen ajoneuvokannan tietojen ylläpidon ja huoltojen järjestämisen ajoneuvojen pääkäyttäjien kanssa. Lisäksi työ sisältää ajoneuvojen kunnon määritykset, katsastuslähetteet ja korjausresurssien hankkimisen omasta organisaatiosta tai alihankkijoilta.

Koulutus ja vaatimukset

Työtehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta ajoneuvojen parissa työskentelystä. Katsomme eduksi työnjohtokokemuksen.

Odotamme hakijalta järjestelmällisyyttä, määrätietoisuutta ja itsenäistä työotetta. Etsimällämme henkilöllä on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja hänellä on hyvä stressinsietokyky. Edellytämme B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Ahti Helynen, ahti.helynen(at)boliden.com

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 16.6.2019 mennessä osoitteessa https://www.boliden.com/fi/ura

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 40 miljardia kruunua.

Boliden Kevitsa on Lapissa Sodankylän kunnassa sijaitseva monimetallikaivos. Avolouhoksesta louhitaan 7-9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää noin 470 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa Mining Oy

Toimipaikka: Kevitsan kaivos

Kotisivut: www.boliden.com

Ilmoitus jatetty: 22.5.2019

Haku päättyy: 16.6.2019 klo 23:55

Työ alkaa: 17.6.2019

Kategoria: Lapin lääni