Työpaikat

Terveydenhuollon ammattilaista

Boliden Kevitsa on Lapissa Sodankylän kunnassa sijaitseva monimetallikaivos. Avolouhoksesta louhitaan 7-9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää noin 500 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Kevitsan kaivoksella on työterveysasema, joka tarjoaa kattavia työterveyspalveluja ja sairasvastaanottoa Kevitsan työntekijöille sekä ensiapua kaikille kaivoksella työskenteleville. Kaivoksen työntekijämäärän kasvaessa laajennamme työterveysaseman toimintaa ja haemme terveydenhuollon ammattilaista vahvistamaan tiimiämme.

Koulutus ja vaatimukset

Kaipaatko monipuolista toimenkuvaa, vaikutusmahdollisuuksia työtehtäviesi sisältöön, urakehitysmahdollisuuksia sekä säännöllisiä työaikoja? Meillä on mahdollisuus räätälöidä koulutustasi, kokemustasi ja tavoitteitasi vastaava toimenkuva, joka tukee sekä työterveysaseman palveluja, että sinun toiveitasi.

Kokeneelle työterveyshoitajalle oma työterveysasemamme tarjoaa mahdollisuuden osallistua terveysaseman toiminnan kehittämiseen yhteistyössä henkilöstön ja työantajan edustajien kanssa. Monipuolinen työ sisältää yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Terveydenhoitajalle tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamista terveystarkastuksista, työterveysneuvotteluista sekä työterveysneuvonnasta ja –ohjauksesta. Työn ohessa on mahdollista suorittaa työnantajan tukemia työterveyshoitajan opintoja.

Sairaanhoitajalle tarjoamme vastaanottotyön lisäksi monipuolisia tehtäviä asiakaspalvelussa mm. ajanvaraus, lääkärin avustaminen sekä muut toimistotyöt. Tehtävä sisältää myös ensiapukoulutusten järjestämistä. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä aikuisvastaanotolla katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kaisa Mäkinen, klinikan vastaava, kaisa.makinen(at)boliden.com

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen työyhteisön hyvinvoinnin edistämisen avainpaikalla.

Hakemukset

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://www.boliden.com/fi/ura 10.6.2019 mennessä. Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com 


Boliden on yhteiskuntavastuunsa tunteva metallialan yritys.Yhtiön juuret ovat Pohjolassa, mutta sen markkina-alue on maailmanlaajuinen. Bolidenin erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien uusiokäyttö. Bolidenin henkilöstömäärä on noin 5 700 ja liikevaihto noin 50 miljardia Ruotsin kruunua. Yhtiön osakkeet noteerataan Tukholman pörssin suurten yhtiöiden NASDAQ OMX -listalla.

www.boliden.com

Takaisin

Rekrytoija: Boliden Kevitsa

Toimipaikka: Sodankylä

Kotisivut: https://www.boliden.com/fi/ura/

Ilmoitus jatetty: 9.5.2019

Haku päättyy: 10.6.2019 klo 23:55

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni