Työpaikat

OLETKO SINÄ KUNNONVALVONTAINSINÖÖRIMME?

Oletko sinä uusi kunnonvalvontainsinöörimme?

Terrafame on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa bioliuotusmenetelmällä nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. Ainutlaatuisesta toiminnastamme vastaa yli 700 prosessiteollisuuden ja muiden alojen asiantuntijaa sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista, motivoitunutta ja vastuuntuntoista kunnonvalvontainsinööriä. Vastaat tehtävässäsi mittaavan kunnossapidon toiminnasta. Huolehdit henkilöstösi kehittämisestä ja vastuualueesi työturvallisuudesta. Olet myös mukana kehittämässä kunnossapidon toimintoja ja järjestelmiä.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (DI/AMK) ja kokemusta prosessiteollisuuden mittaavan kunnossapidon toiminnasta sekä esimiestehtävistä.

Työskentelet tiimisi kanssa tiiviissä yhteistyössä kunnossapito-osaston ja tuotannon henkilöstön kanssa. Laitteistojen kunnonvalvontatulosten seuranta, analysointi ja raportointi ovat osa päivittäisiä tehtäviäsi. Käyttövarmuuden parantaminen, erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen ja laitteistojen vaurioanalyysit kuuluvat työtehtäviisi. Olet pitkäjänteinen ja sinulla on määrätietoinen asenne työtä kohtaan. Englannin kielen taito on eduksi tehtävän hoidossa.

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat arkipäivisin kunnossapidon ja järjestelmien kehityspäällikkö Jussi Heinolta, p. 020 7130 800 (vaihde). Täytäthän hakemuksesi 26.5.2019 mennessä osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.

 

Takaisin

Rekrytoija: Terrafame Oy

Toimipaikka: Sotkamo

Kotisivut: www.kykyjentalteenotto.fi

Ilmoitus jatetty: 6.5.2019

Haku päättyy: 26.5.2019 klo 24:00

Työ alkaa:

Kategoria: Oulun lääni