Työpaikat

Metallurgi Agnico Eaglen Kittilän kaivokselle

Haemme Kittilän kultakaivokselle

Metallurgia

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työpaikka sijoittuu Kittilän kaivoksen rikastamolle. Työtehtäviisi kuuluvat tuotantoprosessin päivittäinen seuranta, tuottavuuden kehittäminen ja tutkimushankkeet turvallisuus- ja ympäristönäkökohdat huomioiden.

Sinulla on metallugian, prosessi- tai kemiantekniikan ylempi korkeakoulututkinto sekä aiempaa työkokemusta kaivos- ja prosessitekniikan alueelta. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla myös alempi korkeakoulututkinto ja yli 5 vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä. Tehtävässä vaaditaan suomen ja englanninkielen taitoa, automaatiojärjestelmien tuntemusta ja datankäsittely- ja prosessimallinnusosaamista. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, tulostavoittellisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, näköalapaikan metalliteollisuuden koko tuotanto-/toimintaketjuun.

Hakemukset tulee lähettää 26.5.2019 mennessä osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa vanhempi metallurgi Laura Nevatalo puh. 040 126 0281, laura.nevatalo@agnicoeagle.com tai rikastamon apulaisosastopäällikkö Aki Auer puh. 040 521 2053, aki.auer@agnicoeagle.com.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland

Toimipaikka: Kittilä

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 6.5.2019

Haku päättyy: 26.5.2019 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni