Työpaikat

ENVIRONMENT AND QUALITY MANAGER, SMA Mineral Oy / co Mercuri Urval Tornio, Lappi

ENVIRONMENT AND QUALITY MANAGER

Vastaamaan tuotantomme ympäristö- ja laatuasioista

Onko sinulla kokemusta ympäristö, laatu ja turvallisuusasioista? Haluaisitko monipuolisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä teollisuuden yrityksessä, jossa voit edelleen kehittyä urallasi? Tässä sinulle loistava työmahdollisuus Torniossa.

Ympäristö- ja laatupäällikkönä vastaat ympäristölupa-asioista, niihin liittyvästä raportoinnista sekä kontakteista viranomaistahoihin Suomessa ja osaksi myös muilla toiminta-alueillamme (Baltian maissa ja Pohjoismaissa). Hallinnoit ympäristöön ja laatuasioihin liittyviä asioita yrityksessämme. Sinulla on tietotaitoa ympäristö- ja kemikaalilainsäädännöstä sekä yleisimmistä standardeista. Jaat osaamistasi auttamalla tuotantopäälliköitämme laatu- ja ympäristöasioissa. Koordinoit auditointeja ja huolehdit, että korjaavat toimenpiteet viedään käytäntöön. Teet tiivistä yhteistyötä tuotantopäälliköidemme lisäksi laboratoriomme henkilökunnan kanssa. Raportoit tehtävässäsi SMA Mineralin Environmental Directorille. Työn sijaintipaikka on Röyttässä, Torniossa. Tehtävä edellyttää jonkun verran matkustamista, lähinnä Suomessa ja Pohjoismaissa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on maisteri- tai kandidaattitason insinöörikoulutus (mieluiten ympäristöteknologiasta). Lisäksi odotamme, että sinulla on ainakin muutama vuosi työkokemusta ympäristö- ja laatuasioista. Toivomme, että hiilipäästökauppa, REACH, CLP-asetus sekä ISO9001 ja ISO14001 standardit ovat sinulle tuttuja.  Tehtävän ammattimainen hoitaminen edellyttää suomen kielen sujuvaa osaamista. Koska olemme ruotsalainen yritys, arvostamme ruotsin kielen taitoa, jonka voit kuitenkin korvata hyvällä englannin kielen taidolla. Sinulla on tarkka ja itsenäinen työskentelytapa. Pidät kuitenkin myös yhteistyöstä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Teknisen osaamisen lisäksi, arvostamme liiketoiminnan lainalaisuuksien ymmärtämistä. Toivomme, että olet valmis ja kiinnostunut oppimaan myös SMA Mineralin liiketoimintaan liittyvät erikoisuudet kuten teknologia- ja ympäristövaatimukset kaivosteollisuuteen ja kalkkituotantoon liittyen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittymään urallasi kansainvälisessä perheyrityksemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Sanna Aikio Mercuri Urvalilta, puh. +358 40 717 9796. Hae tehtävää lähettämällä CVsi ja hakukirjeesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.5. osoitteessa www.mercuriurval.fi.

SMA Mineral Group on moderni ja kasvava Euroopan alueella toimiva konserni, jonka ydinliiketoimintaa on kalkkikiven tuotanto ja käsittely. Yritys sai alkunsa 80-luvulla Juvelin perheen ostaessa Gåsgruvanin kalkkilouhokset. Tällä hetkellä SMA Mineralin liikevaihto on noin 100 M€, se työllistää 250 henkilöä ja sillä on 23 tuotantoyksikköä 5 maassa: Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Virossa ja Bulgariassa. Asiakkaat ovat kansainvälisiä kaivos-, teräs-, paperi, sellu-, rakennus- ja energiateollisuuden sekä maatalouden ja vedenpuhdistuksen aloilla toimivia yrityksiä. SMA Mineral on yksi johtavista laadukkaiden kalkki-, dolomiitti-, kalkkikivi- ja kalsium karbonaattituotteiden toimittajista. Yrityksen strategiana on kasvaa edelleen uusien tuotteiden, markkinoiden ja maantieteellisten alueiden avulla.

Takaisin

Rekrytoija: SMA Mineral Oy

Toimipaikka: Röyttä, Tornio.

Kotisivut: https://smamineral.se/fi/

Ilmoitus jatetty: 6.5.2019

Haku päättyy: 19.5.2019 klo 12:00

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni