Työpaikat

Sähkö-/automaatioasentajia rikastamolle

Haemme Kittilän kultakaivokselle

KAHTA SÄHKÖ-/AUTOMAATIOASENTAJAA RIKASTAMON SÄHKÖKUNNOSSAPITOON

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on päivätyötä. Työtehtäviisi kuuluvat rikastamon sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapito, prosessisähkö- ja automaatioasennukset, instrumentoinnin laitteiden huollot, parametroinnit ja asennukset sekä kiinteistösähköistyksen asennus- ja kunnossapitotehtävät.

Odotamme sinulta

– sähkö-/automaatioalan koulutusta
– kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiotöistä sekä prosessisähköistyksen asennuksista sekä automaation ja instrumentoinnin laitteiden asennuksista ja parametroinnista
– kykyä itsenäiseen sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhakuun ja korjaukseen sekä alan dokumenttien tuntemusta.

Arvostamme voimassa olevaa työturvallisuus-, ensiapu- ja tulityökorttia, englannin kielen taitoa, tiimityöskentelykykyä ja halua kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työskentelytiimin, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja: sähkökunnossapitoinsinööri Erkki Nevanperä, puh. 040 712 7697, erkki.nevanpera@agnicoeagle.com.

Lähetä hakemuksesi 19.5.2019 mennessä osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com. Paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Agnico Eagle Finland Oy on kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Se operoi Kittilän kaivosta ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa työllistäen noin 500 kaivosalan ammattilaista. Agnico Eagle tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista. Kittilän kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa on tarjolla hyvät palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Takaisin

Rekrytoija: Agnico Eagle Finland

Toimipaikka: Kittilän kaivos, Kiistala

Kotisivut: http://agnicoeagle.fi/fi/

Ilmoitus jatetty: 26.4.2019

Haku päättyy: 19.5.2019 klo 23:59

Työ alkaa:

Kategoria: Lapin lääni